PRAVO LICE MILENE KAČAVENDE: Elitni saznali MRAČNE TAJNE o Aninoj kumi, OVE detalje je krila kao zmija noge! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.09.2023

17:18 >> 17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elitni učesnici saznali istinu o Mileni Kačavendi!

PRAVO LICE MILENE KAČAVENDE: Elitni saznali MRAČNE TAJNE o Aninoj kumi, OVE detalje je krila kao zmija noge! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Učesnici "Elite" su u redu za prodavnicu neobavezno ćaskali, a Marko Janjušević Janjuš i Samir Ramović nisu propustili priliku da pohvale izgled najpoznatije kume Milene Kačavende.

Foto: ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda

 

- Kumo ti ćeš početi da uzimaš reket, mislim već si počela - našalio se Samir.

- Kako si me lepo definisao, rekao je: "Ova nije mangup već mafijašica sa crnom listom". A to nisam, možda imam takav stav samo - rekla je Milena.

- Sve u svoje vreme, vidi, bila je žestok momak, sa 27 godina je bila bomba, tada je najbolje izgledala - rekao je Janjuš.

Foto: ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda ulazak u Elitu

 

- To se da i sada primetiti, vidiš kako izgleda fino, čekaj da se udaljim još malo da bolje pogledam - pohvalio je Samir.

- Slagao si Janjuše, uvek sam bila dobra riba. Vozila sam motore, zapravo, bila sam prva žena u Beogradu koja vozi motor - otkrila im je kuma.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sa

03.09.2023 18:40

Ima li neštoo a da "kuma" nije bila ili uradila prva i najbolje, ima li išta a da ona nije naj, naj...Čudna neka žena. Neprestano se "lepi" uz Đedovića, kači mu se. Biti će baš zanimljivo kad je Đedović "obradi" i "odradi" kroz druženja uz "iskrene" razgovore kao i što je radio u prethodnim sezonama. Sve ostalo i ostali za sada su mi "već viđeno", gomila i ..., samo gomila osoba koja nezna šta bi sa sobom. O da, ove sezone očekujem mnogo više i od Janjuša (tu je i Leposava) jer je on zabavan a ne da kao prošle sezone "čami " i trača sa dosadnim likovima poput Mikice i Marinkovića. Za sada, ne videh ništa od Elite ali, ima još ulazaka zasigurno.