"POLICIJA TRAGA ZA NEVENČANOM SUPRUGOM ACE BULIĆA" Kačavenda podnela krivičnu prijavu, otkrila čime su joj PRETILI pred ELITU! (VIDEO)

Autor: A. N. / B. P. M.

Zadruga

01.09.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila da su joj Ana Ćurčić i nevenčana supruga Ace Bulića pretile pred ulazak u "Elitu"!

Milena Kačavenda, bivša prijateljica Ane Ćurčić, stigla je u karantin za buduće takmičare "Elite". Pre nego što je ušla u karantin, Kačavenda je dala intervju za Republiku. Na samom početku nam je otkrila kako se oseća pred ulazak u rijaliti.

- Jedva čekam da dođem i da uđem i da se naspavam bar noćas, ovih dana je bilo turbulentno. Od danas sam na godišnjem odmoru. Znam da je interesovanje za sve što se dogodilo veliko. Nisam htela da se bavim bivšom drugaricom, ali toje neminovno. Pričaću ono što ljudi žele da znaju - rekla je Milena, pa otkrila da li u rijaliti ulazi da se osveti Ani:

Republika

Foto: Republika.rs, ATA Images

Milena Kačavenda

- Za mene nema ko da vodi bitke, spremna je veštačka inteligencija. Prijatelji nisu hteli da učestvuju, organizovane su fan grupe, to su žene koje su me pratile. Za mene su Anine grupe spremile hejtersku kampanju. Ovo je mojih pet minuta koje ću iskoristi, opravdati se svim ženama žrtvama nasilja, kojima sam obećala da će postojati fondacija za njih. Time je trebalo da se bavi Ana. Ana je bila je moja nesnosna borba protiv nasilja. Ne ulazim iz osvete, ja sam dobila poziv produkcije. Bila sam britka, otvorena, branila... Dobila sam ponudu koja se ne odbija. 

Kačavenda se osvrnula na neprijatnu situaciju koju je imala sa nevenčanom suprugom Ace Bulića, koja joj je, kako kaže, pretila.

- Ana mi je pretila, a juče sam prvi put dobila pretnju od nevenčane supruge Ace Bulića. Došla sam u restoran da se pozdravim sa svojim timom, ona je upala. Postoje svedoci. Nisam mislila da će da mi preti. Ja sam joj bila u kući nakon finalne večeri. Mislila sam da je došla da me pozdravi. Podneta je krivična prijava, trenutno su u potrazi za Anđelom. Rekla mi je da ime Ace Bulića ne smem da pominjem u rijalitiju. Da mogu da udarim na Anu, ali da Aca ne sme da bude pomenut. Da razmislim o tome da sam razvedena... Postavlja se pitanje ko je ovde nasilnik? To neka je njima na čast. Ja ću pričati šta ja hoću i obelodaniću šta se desilo, zašto su mi okrenuli leđa. Zahvaliću se bivšoj drugarici, koja je pričala da sam joj uzela slavu. Moj bivši suprug je živ, nije pokojni, ne brinem se - dodala je Kačavenda, pa nastavila:

Republika

Foto: Republika.rs, ATA Images

Milena Kačavenda

- Sve čuvam za Elitu! Aca Bulić i Ana Ćurčić su me naterali na to. Ja sam optužena da sam uzimala poklone i novac od fanova! Jasno je da nikakve pošiljke i pakete nisam primala. Nikakav novac, osim zvanične četiri uplate, koje su žene poslale za glasanje. Aca je ušao u rijaliti, ozbiljna je pozadina. Mene niko neće ućutkati. Pretendujem na prvo mesto. Ako mi država ne dodeli obezbeđenje, uzeću ga sama od prvog mesta - zaključila je Milena za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading