NEĆU IZGLEDATI KAO DA ME JE POPLAVA IZBACILA: Kačavenda pred ELITU nikad niže udarila na Anu Ćurčić

Autor:

Zadruga

30.08.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše prijateljice ne prestaju sa javnim prepucavanjem, Milena ponovo udarila žestoko!

NEĆU IZGLEDATI KAO DA ME JE POPLAVA IZBACILA: Kačavenda pred ELITU nikad niže udarila na Anu Ćurčić

Foto: Mina Dišljenković

Milena Kačavenda

Buduća takmičarka "Elite" Milena Kačavenda sprema se za početak rijalitija. Kako je istakla, jedva čeka druženje sa Markom Đedovićem i to u toaletu, u kom su kafu pile Zorica Marković i Ana Ćurčić. O bivšoj drugarici ponovo nije štedela reči.

Republika

Foto: Mina Dišljenković

 

- Ja sam čula da pričaju da mi je Đedović kao rođeni brat. Jedva čekam da se upoznamo, on je to dobro rekao da nas čeka kafica puna čemera pored WC šolje. Ne mogu da dočekam! Ja i on ćemo morati da zaključimo sezonu šest. Ne planiram da sam njim pričam jedno, a drugo kod crnog stola. Planiram da budem sređena uvek, ne razumem zašto pojedini ljudi tamo izgledaju kao da ih je poplava izbacila, recimo Ana Ćurčić - rekla je Milena za "Pink.rs", pa dodala:

- Vozila sam se po Adi Bojani i videla tablu ćurke, a na Instagramu postoji profil ''Ober ćurke'' koji je mene sve vreme pljuvao, dok sam branila Anu. Ne znam ko stoji iza profila, otkad smo zaratile, oni su na mojoj strani. Ja nisam ispratila da je Žana nju nazvala ćurkom,, pa je ispalo da sam ja dolila ulje na vatru. Ja nju zapravo ne zovem Ana Ćurčić, nego Ana k**čić. I Aca Kulić. Dopalo mi se kad ga je Žana nazvala Maca Kulić TikTok. On je sebi dozvolio nešo što sebi ne bi smeo da dozvoli. Zanela ga svetla reflektora, ali nije bio klikeraš do samog kraja kad je Ana u pitanju. Ja sam lično Bulića uvukla u sve ovo da bude podrška Ani. Naknadno je u medijima rekao da se sam priključio, a to nije tačno, imam kao dokaz i lajv koji se sačuvao. Mislim da se do kraja izblamirao. Ne zazirem od njega, ne plašim ga se! Žanu ne poznajem, ali je bila u emisiji s Anom vrlo odmerena, dok je ona zauzela vrlo mafijaški stav - zaključila je Kačavenda.

Republika

Foto: Mina Dišljenković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading