ANITA PO CEO DAN PRAVI HAOS! Matora otkrila kroz kakav pakao prolazi zbog LJUBOMORNIH SCENA!

Autor:

Zadruga

25.08.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora je danas priznala da zbog Anitine ljubomore trpi haos, a pred ulazak u "Elitu" dobila je posebne uslove od svoje izabranice!

ANITA PO CEO DAN PRAVI HAOS! Matora otkrila kroz kakav pakao prolazi zbog LJUBOMORNIH SCENA!

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović danas su se pojavila u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, gde se radio lekarski pregled pred ulazak u rijaliti "Elitu". Njih dve su za Republiku otkrile kako će izgledati njihovo učešće, a Matora je priznala da joj je Anita zbog ljubomore zabranila da razgovara sa drugim devojkama. 

Republika

Foto: M.M./ATAImages

 

Matora je priznala da su imale burnu svađu pred "Elitu" i to samo zbog Anitine ljubomore. 

Zabranjeno mi je ako me neko pita za so ili ulje, mene to stalno pitaju, ona mi je ladno rekla: "Ne može ni to, neka pitaju mene". Rešile smo to, bilo je burno rešavanje. Sad da ne smem da pričam, ja nisam taj lik - govorila je Matora

Međutim, to nije sve, Matora se nakon toga oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i svojim pratiocima objasnila kako je njihov današnji sukob izgledao. 

Naime, Tomićeva je podelila snimak koji je po svemu sudeći opisivao njihov burni sukob. 

- Nakon što sam ishisterisala na dečka treći put danas i time izbacila negativu iz sebe, ali je prenela na njega - pisalo je na snimku koji je Matora podelila, a uz to i dodala komentar, na kojem je označila Anitu. 

- Bukvalno moja žena - napisala je Matora i označila Anitu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Tomić Matora Instagram

Podsećamo, Matora je danas sa Anitom stala pred kamere Republike i govorila i planovima za veštačku oplodnju, ali i otkrila da će se zbog Anitinog sina i proširenja porodice, posle "Elite", preseliti u veći stan. 

- Preselićemo se u veći. Ja u "Zadrugu" ne ulazim trudna, ali je to sigurno plan. Ne šalim se sa tim stvarima, kao što se nisam šalila za svadbu. Juče smo imale razgovor da vidimo gde ćemo i kako će to biti, za oplodnju. Planiramo veći stan, Anita da raducka. ali kad izađemo, ne ulazimo sigurno zajedno da uđemo razdvojene. Mi smo u braku - zaključila je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goca

25.08.2023 20:31

Lecite se bolesnice