USLEDIO PREKID, MATORA JAVNO RASKRINKALA SVE: Zapenila kada je videla Anitu i Marka, HAOS izbio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.08.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora javno prozvala Marka Markovića!

USLEDIO PREKID, MATORA JAVNO RASKRINKALA SVE: Zapenila kada je videla Anitu i Marka, HAOS izbio! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Marko Marković u emisiji ,,Narod pita" osudio Anitu Stanojlović zbog braka sa Jovanom Tomić Matora, ona se oglasila u ranim jutarnjim satima i oplela po njemu. Naime, Matora je snimila video, koji je objavila na Instagram storiju, pa je isprovocirala Marka. 

 

 

- Ne mogu da verujem da neko sebi dozvoli da kaže nekom s kim je u vezi sve najgore. Ja nisam sebi dopuštao da nekog psujem, pljujem i spominjem članove porodice. Ja bih prekinuo takav odnos. Ako nekog voliš, tog ne psuješ. Kada ti do nekog nije stalo, onda te briga - rekao je Marko.

 

 

- Čekaj, nisam gledala, nego sam pokupila Anitu, bila sam sa braćom. Da li je dečko, koji se uverio u svoju ljubav i nije i dalje u vezi, kritikuje Anitu, kojoj sam uvredila sa najgorim rečima da je klošarka, a nijednu devojku nije prihvatio tada, sudi o mojoj ,a  njega devojka nije prihvatila kao zvaničnog dečka! Pa čekaj, jesi li ti gori ili ja, ljubi te brat? - izjavila je Matora. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
sofija

07.08.2023 10:21

Bravo Matorić, dečko je kompleksaš, nisu ga bez razloga zvali zečija cava...fuj...od ove ljubavi ima samo botoksirano čelo. Kad je ušao u zadrugu bilo je kao harmonika.