BULIĆA ČEKA ŽENA U ENGLESKOJ! Sevnula ŠOK informacija usred programa! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.07.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno da Aca Bulić ima ženu.

BULIĆA ČEKA ŽENA U ENGLESKOJ! Sevnula ŠOK informacija usred programa! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoćna emisija ''Narod pita'' bila je veoma turbulentna, brojni zadrugari su bili tema, a procurili su i šokantni detalji o životu Ace Bulića i njegovog odnosa sa Anom Ćurčić.

Kao i uvek se u program uključio pilot.

- Ana je moje srce, Divni ću ja da objasnim neke stvari ispred svih zadrugara. Za Ivana imam pitanje, tebi svaka čast, ali tebe je Goca ljuljala kao malo vode na dlanu. Anu volim najviše na svetu, pišem knjigu za nju i o meni, jer sam emotivno zaljubljen. Još malo i gotova je knjiga, dobićeš knjigu. Nemoj takve stvari za Anu da govoriš, mene to vređa, ponižava me i sve ono što sam prošao, ja sam ratni vojni invalid. Žena je zastava Republike Srbije, najleši cvet Republike Srbije, žena se voli i poštuje. Kakvo god mišljenje da imaš o Ani, zadrži za sebe - pričao je gledalac, a onda se osvrnuo na vezu Ace Bulića i Ane Ćurčić:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Aca Bulić u vezi

- Kakav momak. Čovek ima ženu u Engleskoj koja ga čeka. Ja njemu mogu da zahvalim što je čuva, inače bi on kao onaj monstrum pobio i nju i mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading