ONA NIJE LJUBAVNICA, VEĆ VEČNA LJUBAV! Bulić priznao da nikada nije prestao da voli Anu: Kupujem joj stan!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić iskreno o ljubavi sa Anom Ćurčić.

ONA NIJE LJUBAVNICA, VEĆ VEČNA LJUBAV! Bulić priznao da nikada nije prestao da voli Anu: Kupujem joj stan!

Foto: printscreen/RTV Pink

Aca Bulić i Ana Ćurčić obnovili su ljubav, a on je sada progovorio o planovima koje imaju za zajedničku budućnost. Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" pre nedelju dana u emisiji "Narod pita", na televiziji Pink, otkrila je da je obnovila romansu s nekadašnjim partnerom Acom Bulićem, a onda su osvanule i fotke prvog poljupca, kao i prvi lajv na Instagramu koji su namenili fanovima i javnosti. Tada su odgovarali na sva pitanja, a mi smo se videli s Acom Bulićem i pitali ga o detaljima veze s Anom.

Kako je došlo do vašeg pomirenja posle toliko godina?

- Spontano, pričali smo i prošli put, proradila mi je emocija, sve je bilo čudno i posle toga smo se viđali. Ana nije znala šta se dešava i da smo ponovo spojeni, a ja sam joj bio podrška spolja. Osećanja su bila i s jedne i s druge strane. Kad je izašla, postali smo bliski i ponovo se rodila emocija. Uvek sam smatrao da prva ljubav zaborava nema, naša konekcija iz mladalačkih dana je ostala do dan-danas, ta bliskost, poverenje, ljubav... Osećam se kao da nikada nisam ni prestao da je volim.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aca Bulić i Ana Ćurčić

Šta se dešava s tvojom bivšom devojkom?

- Razišli smo se pre "Zadruge", nisam želeo da objašnjavam. Ne želim da je uvlačim u javnu priču, imamo super odnos, obe imaju super odnos. Svi sad pričaju da je Ana kriva, nije i nema veze s tim. Pričaju i da je Ana moja ljubavnica, Ana nije ljubavnica, da stavimo tačku na takve priče.

U kojim situacijama si bio najponosniji na Anu?

- Svaki sekund je bio važan, sve scene su bile potresne. Proživljavao sam svaki sekund, nisam spavao noćima zbog nje. Sve je to za mene bio ogroman stres. Važno je da je srećna, živa i zdrava i da se volimo.

Priča se da ćeš Ani i njenoj mami rešiti stambeno pitanje i da ćeš im kupiti stan?

- Rešićemo i stambeno pitanje. Ništa ne brinite. Uradiću sve što je potrebno da Ana bude srećna. Ona je žena koja zaslužuje sve najbolje od života. Mislim da je ovo bilo očekivano kada pogledate širu sliku, mada i dalje verujem da je mogla da nađe nekog boljeg  (smeh).

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aca Bulić o Ani Ćurčić

Kako ti sada gledaš na Zvezdana, Anđelu, ali i na kumu Milenu Kačavendu?

- Zvezdanu, Anđeli i kumi želim sve najbolje. Nadamo se da će se sve s Milenom srediti i da će se Ana i ona pomiriti. Milena se sa mnom borila koliko je znala i umela. Svašta smo prošli zajedno dok smo čekali da Ana izađe iz "Zadruge". Rijaliti je završen, za mene je moja Ana moralni pobednik. Drago mi je da je izašla živa i zdrava. Jedino što je važno jeste da joj se vratila ljubav i da je pored mene srećna žena.

Kakvi su komentari javnosti?

- Ana i ja se ne obaziremo na komentare, ne zanima nas ko šta misli. Ne dajemo mnogo prostora komentarima, ona i ja se osećamo fenomenalno. Naši ljudi nam veruju, oni koji nam ne veruju kažu da je sve oko nas fejk, ta strana nas ne zanima. Ana pored mene blista, imamo normalan odnos.

Kakve planove imate i da li će biti neko zajedničko letovanje i zajednički život?

- Oboma nam je potreban odmor, sada imam mnogo obaveza, kao i Ana. Čekamo da sve to završimo, pa da odemo negde. Što se tiče zajedničkog života, ne žurimo nigde, važno je da smo zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading