ANA BLOKIRALA KUMU TREĆI PUT! Milena Kačavenda oplela po Ćurčićevoj, pa pomenula i Bulićevu DEVOJKU!

Autor:

Zadruga

05.07.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda i dalje tvrdi da je istina sve što je pričala o životu Ane Ćurčić.

ANA BLOKIRALA KUMU TREĆI PUT! Milena Kačavenda oplela po Ćurčićevoj, pa pomenula i Bulićevu DEVOJKU!

Foto: Republika TV, Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda, poznatija kao ''kuma nacionale'' je danas u svom lajvu na Instagram profilu govorila o odnosu Ane Ćurčić i Ace Bulića.

- Ana me je otpratila sa Instagrama, blokirala, ovo je treći put. Živa sam se našalila da je ona sama sa sobom i predsobljem  i to zaista mislim. Ima vremena, doći će na naplatu ko je krao pare, ko je uzimao poklone, ovo je 21. vek ništa ne može da nestane i da se sakrije. Moram da kažem da upravo zbog toga što sam radila ono što sam radila, najbolje što sam znala i umela, da zaštitim svoju drugaricu, na način na kojim sam to umela. Može Ana da kaže da sam preterala, da sam rekla neistine, sve je okej, smatram da se nikada nije desilo u rijalitiju da je iko ikada zastupao svog prijatelja, muža, drugaricu, kao što sam to ja.

Foto: instagram.com/milenaacademy

Milena Kačavenda

- U ovo sam ušla isključivo čistim srcem. Ostaću kuma na nivou, kumom ste me vi prozvali. Svoj stav o Aci i Ani sam rekla, o njihovom odnosu, smatram da život čini čuda, želim im svu sreću. Rekla je da nikada nismo bile neke drugarice, u redu, ne zna odakle mi pisma, i to je skroz u redu, ne znam ni kako bi neko ušao u moju kuću i uzeo tri šerpe, a da ja ne znam, iako me je sama pozvala javno da iznesem pisma. Kada me je pozivala za šta postoje klipovi, ja sam pucala i nisam sve iznela, neka bude da sam lagala. 

Foto: instagram.com/milenaacademy

Milena Kačavenda o Ani Ćurčić i Aci Buliću

- Nisam u kontaktu sa Acinom ženom, nju ne poznajem, žena koju sam pominjala je Acina partnerka, nismo u kontaktu, samo sam je upoznala i to je to. Ne znam šta se tu desilo, to morate pitati Acu i Anu. Da li je on bio u vezi ili nije, ne znam, tu se ograđujem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading