''BUJANOVKA JE RASTURILA MENE I ANU!'' Milena Kačavenda otkrila istinu o pucanju prijateljstva sa Ćurčićevom!

Autor:

Zadruga

05.07.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila razlog raskola prijateljstva nje i Ane Ćurčić.

''BUJANOVKA JE RASTURILA MENE I ANU!'' Milena Kačavenda otkrila istinu o pucanju prijateljstva sa Ćurčićevom!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika

''Kuma nacionale'', Milena Kačavenda držala je danas lajv na svom Instagram profilu gde je govorila o svom odnosu sa Anom Ćurčić i pucanju prijateljstva.

- Iako su se ograđivali od kume nakon Aninog izlaska, nadimak kuma je ipak imao svrhu, kuma spajalica “i okolo salata”. Na stotine ljudi mi je čestitalo na Instagramu kumstvo, iako sam ja kuma nacionale, a ne lokale, i kumovati neću. Nisam sanjala... Ako su u vezi bili pre obelodanjivanja, svakako sada mi je jasno zašto su se distancirali od mene, jer se ja sa ovim ne bih složila - istakla je Kačavenda, pa odgovorila da li lajv drži namerno kad i Ana.

Republika

Foto: instagram.com/milenaacademy

Milena Kačavenda

- Ana namerno drži lajv kad i ja. Lajv će biti ''kuma bez cenzure''. Noćas sam u toku noći dobila poruke iz dve grupe, prepiske gde su se hejteri dogovorili da se danas uključe da me hejtuju i pljuju. Bujanovka je pokušala da se nabije Ani u du*e, ona je i noćas spremala hajku na mene. Od ovog rijalitija smo došli do tolike špijunaže da bi mogli svi u FBI. Gospođica Kristina Bujanovac je pokrenula kampanju da sam uzimala novac i Anine poklone, u tu grupu je uključen bio i Aca Bulić, molila sam da se sve ispita. Kristina Bujanovac sa kojom sam se privatno dopisivala je dobijala glasovne poruke, ona je te glasovne poruke izmiksala i poslala Ani, a Ana je to okačila na stori, radi sve pogrešno od trenutka kada je izašla iz kuće. Rekla sam joj da joj ne zameram ništa, međutim, ona mi je rekla tvoj rat sa "lavicama" je tvoj lični rat. Te grupe su trebale da služe kao Anina podrška, međutim, lično i odgovorno krivim tu glupaču, stala je između mene i Ane. Ne znam da li se ta žena vratila u Nemačku i zašto se okrenula protiv mene, a tek Anu ne razumem zašto nije shvatila zaozbiljno to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading