SVI ČEKAJU OSUDU ZORICE MARKOVIĆ: Pevačica javno pozvana da OCRNI Anu Ćurčić zbog veze sa Acom Bulićem! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.07.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buran start emisije "Narod pita", Lepi Mića žestoko isprozivao koleginicu!

SVI ČEKAJU OSUDU ZORICE MARKOVIĆ: Pevačica javno pozvana da OCRNI Anu Ćurčić zbog veze sa Acom Bulićem! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Lepi Mića bio je gost voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita" sinoć, a na samom početku progovorio je o ozvaničenju veze između Ane Ćurčić i Ace Bulića, te pozvao Zoricu Marković da javno osudi svoju drugaricu.

- Pratim dešavanja i večeras imam mnogo toga da kažem. Ima mnogo zadrugara da ih vratim na fabrička dešavanja. Po ko zna koji put sam bio u pravu, pozdravio bih Zoricu Marković i pitao samo jedno pitanje. Kad se sa Anom saživela kad se sve izdešavalo da li će sad da se saživi sa bivšom partnerkom Ace Bulića i da li će Ani isto da kaže što je Anđeli? Ja ću da podržim vezu Ane i Ace Bulića, sad da vidimo ko ima principe. Ako postoje emocije, ja podržavam, a sad pozivan sve koji su branili Anu Ćurčić i napadali Anđelu Đuričić, pa da vidimo kako će da se odnose koji su sažaljevali i plakali za njoj, koga će da osude i ko će da bude kriv. Žene su takve, popuste, ali ovde pričamo o moralnim gromadama iz "Zadruge 6" koje su me napadali da rušim brakove, a da vidimo sad te branioce brakova. Svaki brak u kojem se desi prevara ja sam da se raznese atomskom bombom - rekao je Mića na samom startu.

- Je l' Zorica treba da osudi Anu? - upitao je Darko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića

- Neka radi šta hoće, samo da li isto misli o Ani koja je uradila istu stvar kao Anđela? Samo da napravimo paralelu. Rekla je: "Ja sam se saživela jer sam doživela isto što i Ana Ćurčić", da li joj je sad Acina žena bolna rana? Da li će da osudi Anu kao Anđelu? Ovo je jako bitno jer se cela "Zadruga 6" odnosila na te ljude. Ja opet podržavam emociju, ali svi da odgovaramo za ono što smo pričali. Pozivam moralnu gromadu Zoricu Marković da se uključi u program i kaže šta misli o Ani - dodao je Mića.

- Ja se slažem sa Mićom ovo što je rekao, on je ostao pri svojim rečima i stavovima. Ja nisam ispratio to, video sam da su objavili da su stupili u vezu, a za mene to nije normalno i ne bih dodavao. Loš je postupak i ne podržavam - rekao je Marko Stefanović, koji je takođe bio gost.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića

- Zorica je podržavala Anu zbog sebe, boli njih uvo za Anu. Da li Ana sad vidi u sebi Anđelu? Trpeo sam uvrede, Ana je govorila da sam organizator da se Zvezdan zaljubi u Anđelu. Govorio sam da Ani Anđela nije adresa, nego Zvezdan, kao što je sad Aca. Ana je rekla da tu ženu zna, a Zorica je nju nazvala bratom, sad neka izađe pred tu ženu. Prozivaću je svaki dan jer su oni mene 10 meseci, a ja sam izdržao to jer na svojim leđima nosim pravdu. Zorica je trpela Anu koju nije mogla da gleda očima, a danas nema komentar. Izađi, pa reci komentar. Je l' doživela isto što i Anđela od Ace Bulića? Neka osudi to, ako je sudila Anđelu Đuričić i svaki dan govorila da je dobro meso za k*rac - nastavio je Lepi Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ceca

05.07.2023 15:46

E moj Stakore gde ti je zena deset godina. Gutalica idealna za zlatara preporuci ga