NOVE LAŽI ISPLIVALE NA VIDELO: Anu Ćurčić raskrinkao prijatelj! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.06.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznala se istina uživo u emisiji "Narod pita"

NOVE LAŽI ISPLIVALE NA VIDELO: Anu Ćurčić raskrinkao prijatelj! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Lepi Mića je sinoć gostovao u emisiji "Narod pita", a na zahtev gledateljke koja se uključila uživo u program opleo je po prijateljstvu Ane Ćurčić i Zorice Marković. Mića je otkrio i da se čuo sa zajedničkim prijateljem, te da je on raskrinkao Anu.

- Ana je prvi put javno izašla na scenu, sa svojim ličnim problemom, znači nije došla kao sportista ili umetnik. Ona je odmah dala Zorici Marković punomoć i da će joj ona pomoći i niko je ne ineteresuje. Ljutila se kad komentarišemo neke stvari. Rekao sam da će Zorica Marković da je proda, bio sam u pravu. Ja sam čuo priče da su prijatelji za ceo život. Ako si nekog mogla svaki dan da slušaš u toaletu po 10 sati.... Kad više nije interesantno, sad svi lagano idu od Ane. Rekao sam joj da će doživeti tu sudbinu i da ću joj ja biti najveći prijatelj. Bilo je mnogo težih stvari, nego što je ona doživela, što se tiče bračne zajednice sa Zvezdanom - rekao je Mića, pa nastavio:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana i Zorica

- Oni su se razišli, on je nju prevario javno i pre toga je varao. Oni su dizali vanbračnu zajednicu iznad braka. Onda kad sam rekao da se jedna zadrugarka nije razvela, a imala je "Da" pred crkvenim brakom, a oni su pokušavali da me izbace iz te priče i da ja lupetam. Papir je jako bitan, ako sam u braku, ne mogu da se ženim, ako sam obećao pred Bogom, to nosi moralnu odgovornost. Ana i Zvezdan su bili u vezi, živeli u iznajmljenom stanu i nisu imali zajedničku decu i firmu. Ana je korišćena kao predmet za sažaljenje, sad neka svedoče. Oni su govorili da je ona uništena, proganjana i maltretirana, a ja sam rekao da ništa nisam video i da ništa ne znam, jer ovde svi lažu. Zorica nama kaže: "Ona nema šta da jede, ona nema gde da živi". Znala je da je sluša u toaletu, a sad ne želi da se meša i zabada nos. Ja sam rekao da će Zorica Ani zabosti nož u leđa, a Ana sad neće priznati da je to tako - istakao je pevač i dodao: 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

- Ispostavilo se da je na mene najviše sumnjala, a da je ja nikad nisam opsovao i da sam bio uz nju kad treba, Zvezdana da krtikujem i da kažem Anđeli, a ostali su ćutali. Ona je izabrala loše društvo i nekog kome će se ispovedati. Mene je sinoć pozvao jedan prijatelj i rekao: "Hvala što si o meni pričao sve najbolje", a hteo je da mi kaže da sa Anom nije imao kontakt otkako se ona razvela od svog muža, njoj bliži nego meni. Ispada da je on znao sve što se njoj dešavalo, a da je ćutao, a on kaže da sa njom nije 20 godina u priči. Ona je tužila nekog sa kim je provela 15 godina, Zorica neće da svedoči, kuma menja iskaz, a ovi kažu da sa njom nisu u kontaktu 15 godina - ispričao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
India

23.06.2023 12:09

Važno bi bilo razdvojiti žrtve nasilja, i dobrovoljne žrtve nasilja. Neko ko želi da je mafijačica, da ima za saputnika ubicu, trpi od istog nešto samo njoj znano, onda ona to želi.