PROGRES NA TERAPIJAMA: Ana Ćurčić konačno prebolela Zvezdana, OVO sve govori! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.07.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćurčićeva se redovno oglašava na društvenoj mreži Instagram!

PROGRES NA TERAPIJAMA: Ana Ćurčić konačno prebolela Zvezdana, OVO sve govori! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić ponovo je na udaru hejtera, ovog puta zvog svoje veze sa Acom Bulićem, koju je nedavno javno ozvaničila. Ana od izlaska iz "Zadruge" ide na terapije i radi na sebi, a danas je na svom Instagram profilu objavila reči afirmacije. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Ćurčić i Aca Bulić

- Imam pravo na svesnu ljubav, imam pravo na potrebe, imam pravo da izrazim svoje emocije. Imam pravo na želju, imam pravo da se otvorim i ozdravim, imam pravo da me ozvu svesnim čovekom. Imam pravo da probam nešto novo, imam pravo da zatražim svoju vrednost, imam pravo da radim stvari koje me čine srećnom. Imam pravo da se brinem o sebi, imam pravo da želim više - napisala je Ana, pa dodala:

- Imam pravo da budem moćna, imam pravo da kažme svoju istinu, imam pravo da volim sebe. Dozvoljeno mi je da sebi dam prostora, imam pravo da otvorim svoje srce, imam pravo da budem autentična, imam pravo da budem ranjiva, imam pravo da budem jaka - nastavlja Ćurčićeva.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ane Ćurčić

- Dozvoljeno mi je da prerastam ljude. Dozvoljeno mi je da prerastam svoje nekadašnje ja. Imam pravo da budem boginja, kraljica, majka, ćerka, supruga, partner, žena koja sam oduvek bila. Moj život - imam pravo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading