UPALJEN TELEFON ANE ĆURČIĆ, JAVNOST NA NOGAMA: Spremljeni dokazi protiv Zvezdana samo DVA MESECA pred kraj sledi totalno raskrinkavanje!

Autor:

Zadruga

24.04.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić ni ne sluti šta se dešava sa njenim Instagram profilom.

UPALJEN TELEFON ANE ĆURČIĆ, JAVNOST NA NOGAMA: Spremljeni dokazi protiv Zvezdana samo DVA MESECA pred kraj sledi totalno raskrinkavanje!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić, prevarena nevenčana supruga Zvezdana Slavnića po ulasku u Zadrugu 6 na Instagramu se oprostila fotografijom iz studija u Šimanovcima, nakon čega nije objavljen nijedan snimak, niti fotografija. 

 

 

Sve do danas!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

 

Pre samo sat vremena na Aninom Instagramu se pojavila njena fotografija iz kreveta, a vidi se da je u pitanju neko ko ima pristup njenim podacima i telefonu. 

Odmah nakon je usledilo i obrazloženje da će se od danas njeni administratori baviti objavljivanjem sadržaja na Instagramu.

 

 

Podsetimo, nakon burnog perioda i javne prevare od strane Zvezdana Slavnića, Ana je odlučila da se upusti u rijaliti avanturu, kako bi se suočila sa njim. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
TD

25.04.2023 19:40

Platila žena podlednja dva meseca, da pobedi, i naravno slagala svoju decu da ulazi na mesec dana, DIVNA NEKA MAJKA- Majka LAŽOV!!!

Cacak

26.04.2023 10:22

Bas razmisljam da li da ustanem ili ne. Boze budala.