KAKAV BOLESNIK! Slavnić pokazao manijačke osobine: Zvezdan terao Anu da mu ga pipne (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar skidao gaće i pokazivao polni organ bivšoj supruzi, koja je sve vreme bežala od njega.

KAKAV BOLESNIK! Slavnić pokazao manijačke osobine: Zvezdan terao Anu da mu ga pipne (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bivši robijaš i aktuelni učesnik "Zadruge 6" Zvezdan Slavnić pokazao je koliko je monstruozan kada je ženu, koju je u rijaltiju prevario s dve decenije mlađom Crnogorkom Anđelom Đuričić, Anu Ćurčić terao da mu dodiruje polni organ, a onda skidao gaće pred njom i kamerama da je priseti čime raspolaže.

Foto: Preentscreen

Zvezdan Slavnić Ani Ćurčić pokazuje čime raspolaže

Sve se odvijalo dok su zajedno boravili u izolaciji, gde je tokom noći pokušao da ima seksualne odnose s bivšom dragom da bi je, kada ga je odbila, primoravao da mu dodiruje penis, a onda joj pokazivao zadnjicu.

- Odmah stavi ruku na njega, vidi kakav je, spreman je za tebe. Znam da si ga poželela - govorio je Slavnić dok je Ana pokušavala da pobegne jer se videlo da joj je iznad svega neprijatno i da ne želi nikakve odnose s njim.

Kada je uvideo da ga ona ignoriše i da ne želi nikakav odnos s njim, razgoropadio se i pobesneo, a onda je počeo da se ponaša još grublje i bezobraznije:

- Imaćeš seks kad ja poželim, a ne kad ti hoćeš, mislim da si to naučila do sada. Još se nećkaš?! Na šta to liči?! Znam da bi se seksala sa mnom, ali glumiš pred kamerama. E, pa sad nećemo, kad budeš htela, ja neću. Ima da me moliš da se seksamo!

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić pokazao i zadnjicu

Inače, ovo nije prvi put da se Zvezdan skida pred kamerama, već je isto radio i s ljubavnicom Anđelom Đuričić, s kojom je prevario vanbračnu suprugu Anu.

PREVRNUO ANIN KREVET, PA JE UDARIO U OBRAZ

 

Pošto ga je konačno otkačila i rekla da nikada više neće biti zajedno, ni u rijalitiju ni napolju, Slavniću su potpuno popustile kočnice, pa je počeo da divlja, prevrnuo krevet u kome je Ana spava, a onda je u nervnom rastrojstvu udario u lice. Ona je bila šokirana njegovim postupkom, pa se uhvatila za obraz, a on je brže-bolje počeo da se pravda da je slučajno udario.

- Izvini, nisam namerno. Znaš da nisam namerno - cvileo je Zvezdan, a Ana je za njega imala sam jednu reč:

- Skote!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

- Šta je s tobom? Se*em ti se na ruku koju si operisala kad možeš ovako da se ponašaš prema meni - nastavio je istim tempom čim je uvideo da mu Ana i dalje udara kontru. 

- Hoću samo da se odmorim i budem sama - zaključila je Ćurčićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading