NEMAM ŽIVACA! SUTRA MOGU DA UMREM! Slavnić otvorio dušu OVOM zadrugaru! Otkrio šta ga muči u odnosu sa Anom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.02.2023

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić, nakon što se sredio, otišao je do izolacije u kojoj boravi sa Nenadom Aleksićem Ša, budući da su ovonedeljni nominovani za izbacivanje.

NEMAM ŽIVACA! SUTRA MOGU DA UMREM! Slavnić otvorio dušu OVOM zadrugaru! Otkrio šta ga muči u odnosu sa Anom!  (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša je iskoristio priliku da posavetuje Zvezdana Slavnića u postupcima koje preduzima u odnosu sa Anom Ćurčić.

- Ona tebi veruje jer te poznaje najbolje od svih. Kad god upije sve što joj pričaš, neko će da ustane i kaže šta si uradio i vratiće joj se film - rekao je Ša.

 Onda mora da istrpi taj deo, da bi nam bilo normalno, kad je već došla. Pokušavam samo da bude bolje. Ona ne zna šta priča i sa kim priča. Prebacuje na Miljana, sa čijom ženom se druži. Ne može tako - govorio je Zvezdan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Zvezdan Slavnić razgovaraju

- Ja razumem šta hoćeš da kažeš. Ali tvoje je da se smiriš, mnogo istrčavaš. Kapiraš, olakšaj i njoj, da bi olakšao sebi - rekao je Nenad.

- Tražila je dve nedelje. Meni nije teško da ne pričam dve nedelje sa njom, nego mi je teško da je gledam tako - istakao je Slavnić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

 

- Pusti je da se opeče, doći će na tvoje - savetovao je reper.

- Ja ne želim ništa od nje, niti želim da budem sa njom napolju. Mogu da se okrenem. Sutra mogu da umrem od čuke. Nema tapiju na mene. Uživam u svom životu koliko još mogu. Ali ne radim to, a toga se najviše plašim, da ja dignem ruke od toga. Nemam živaca. Bolje da se okrenem i da me boli k*rac, da budem sa nekom devojkom tu... - nastavio je Zvezdan.

- Samo izbaci to iz glave da nije trebalo da dođe, tu je. Ugrizi se za jezik, istuširaj se, idi umij se. Bez šutiranja, bez lomljenja - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading