ANINA DRUGARICA SKOVALA PAKLENI PLAN ZA ZVEZDANA! Milena otkrila sve o ulasku u Zadrugu: Spremila sam mu PELENE, leteće kad ja uđem!

Autor:

Zadruga

12.02.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda istakla je da se Ana Ćurčić pogubila u "Zadruzi", te da se nimalo ne plaši Zvezdana Slavnića kao mnogi.

ANINA DRUGARICA SKOVALA PAKLENI PLAN ZA ZVEZDANA! Milena otkrila sve o ulasku u Zadrugu: Spremila sam mu PELENE, leteće kad ja uđem!

Foto: printscreen/youtebe.com

Najbolja prijateljica kontroverzne zadrugarke, Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, ne prestaje da nakon njenog ulaska u šestu sezonu "Zadruge" iznosi sav prljav veš iz vanbračne zajednice svoje drugarice sa Zvezdanom Slavnićem.

Naime, Milena je sada otkrila da se Ćurčićeva potpuno pogubila u rijalitiju, te da strahuje da će se pomiriti sa Zvezdanom.

- Ja još ništa nisam ni iznela. Ja pratim nju, kako ona nešto iznese unutra, ja to napolju obrazložim, nikada ne iznosim nešto što ona već nije - objasnila je Milena, a onda otkrila kakav bi scenario bio ukoliko bi ona ušla u Belu kuću:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

- Ja još nisam dobila poziv od produkcije, ali svakako ako ja uđem, Zvezdan je na kapiji, on izlazi, jer ja se njega ne plašim, nema razloga, a poneću mu i pelene, a od njega ću tražiti vlažne maramice da skinem šminku - rekla je Milena u emisiji "Između dve vatre".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Humbar

20.02.2023 08:44

Sačuvaj drugarice te pelene za sebe! Ako si hrišćanka tako se ponašaj!