POTRESNA NECINA ISPOVEST: Moji me nikada neće prihvatiti, nemam gde da odem!

Autor: Republika.rs

Zadruga

09.01.2021

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekao sve što mu leži na duši.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Neca se ispoveda

Nenad Lazić Neca najmlađi je učesnik ove sezone "Zadruge" i čini se da mu dešavanja u kući najteže padaju. Poslednjih nedelja prolazi kroz veoma stresne situacije zbog kojih je rešio da otvori dušu i kaže sve što ga muči.

Naime, Neca je priznao da je biseksualac i da oseća izvesne emocije prema Bori Santani i od tada kreće njegov pakao. Dana provodi u suzama, u strahu je za reakciju porodice, kao i da će ga se odreći te da je izgubio sve što je imao pre ulaska u rijaliti.

 

Sada je smogao snage i ispovedao se o teškom periodu:

-Evo, sada se prvi put obraćam kamerama! Želim da iskoristim svoje talente, pomognem svojoj porodici, upišem faks. Moje suze nisu lažne, žao mi je što je prikazan snimak gde plačem zbog Bore, ljubim njegovu sliku. Ja znam da me moja porodica nikada neće prihvatiti, njihova poruka je jasna, nemam gde da odem. Samo da se ne vratim kući, ja nemam gde da odem, potpisao bih ugovor i za sledeću sezonu. Nerviraju me svi ljudi ovde, zato sam otišao - pričao je Neca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

10.01.2021 11:24

I ovaj mali glumata i gleda u kamere.