OGLASILA SE NECINA MAJKA: Moj sin je morao da kaže da je BISEKSUALAC!

Autor: Kurir.rs, Republika.rs

Zadruga

25.12.2020

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće više da ćuti

RepublikaFoto: Jelena Simonović/printscreen
Neca, Bora i Necina majka

Nakon što se malo stišala bura posle Necinog priznanja da je zaljubljen u Boru Santanu, oglasila se i njegova majka koja je želela da  sve demantuje.

Naime, ona je objasnila da je Lazić  pod uticajem okoline morao da kaže da je biseksualac iako to nije tačno: 

-Neca nije bio zaljubljen u Boru i to su sve laži. Baš od toliko lepih momaka, on da se zaljubi u takvog konja. Svog sina poznajem, nisam ga se odrekla. Zvali smo i produkciju da vidimo šta je sa našim sinom. Vidi se da se osećao loše nakon priznanja - govori Julijana koja smatra da Neca ima malo više ženskih hormona, piše Kurir.rs

 

 

 

- I da je moj sin biseksualac, ja bih to primetila. On jeste imao malo ženske hormone. Mogao je da mi kaže svašta, kao i bratu. Ne znam zašto to nije priznao, da je biseksualan. Moje dete je pod uticajem moralo da prizna da je biseksualac. Pošto su ga svi ponižavali i prozivali, on je morao tako nešto da kaže - izjavljuje ona i otkriva kako je reagovala kada je čula priznanje sina.

- Reagovala sam na ovu čitavu priču veoma šokantno i skandalozno. Ali neću sina zbog toga da omalovažavam. Pomirli smo se s tim, iako još ne verujem da je to sto posto sigurno da je biseksualan. Otac ga i dalje podržava. Sin Peca kaže da ne veruje u to, jer bi on to primetio, s obzirom na to da su njih dvojica veoma bliska braća. Mogao je da nam kaže sve, jer ga stvarno podržavamo - zaključuje Julijana Lazić.

 

 

 

Podsetimo, poslednjih dana jedna od glavnih vesti u Zadruzi bila je ta da Neca gaji osećanja prema Santani. On je to rekao,  pa porekao posle i nakon toga zahladneo je odnos ova dva zadrugara, dok je Lazićeva porodica potpuno potrešena celom pričom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čavka

26.12.2020 11:29

Priznaj, priznaj, priznaj, priznaj, priznaj, priznaj, priznaj, priznaj, priznaj, priznaj, priznaj. . . . . . . Zbog velikog pritiska zadrugara i uz pomoć voditelja, priznao bi i da je Gargamel.