Necina mama tuži Boru: Izneću sve o njemu, imao je dečka u Smederevu!

Autor: Alo.rs

Zadruga

20.12.2020

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Nenada Lazića, poznatijeg pod nadimkom Neca TikTok, ne želi da prihvati da njen sin ima sklonosti ka istom polu, te je zapretila tužbom Bori Santani.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Neca sa majkom

Naime, Milena Lazić demantovala je da je Neca gej, sada je rešila da iznese sav "prljav veš" Bore Santane u kojeg je njen sin navodno zaljubljen. Ona smatra da je Santana kriv zbog toga, ali joj smetaju i svakodnevne uvrede koje njen mezimac trpi od svog cimera.

"Tužiću Boru za sav duševni bol koji stvara mom sinu i nama u kući. Odakle mu pravo da toliko vređa i psuje mog Necu i mene po svim mogućim osnovama? Nenad je zbog njega načisto posrnuo - i fizički i duhovno! Izgleda i psuje kao uličar, a nekada je persirao ukućanima i bio primer lepo vaspitanog deteta. Teško nam je sve ovo da gledamo!", počinje priču Lazićeva, pa tvrdi da je Bora Santana zapravo gej.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora Santana

"Bora je gej! Izneću dokaze koji ukazuju na to da se viđao sa jednim muškarcem iz Smedereva. Zajedno su išli u više lokala po Smederevu i okolini i pritom bili prisni. Imam ljude koji će to sve da potvrde i da otkriju gde su se viđali i šta su radili. S obzirom na to da je i sam gej, kako onda Bora može toliko da urniše Necu? Pa on je naveo mog sina da misli da je gej! Neka ga ostavi na miru! Videćete da će Neca sve demantovati kada izađe napolje, a sada igra igru, jer želi što duže da ostane u rijalitiju", rekla je Milena za "Alo!", ubeđena u svoje tvrdnje, a onda je imala i lepe reči za pojedine zadrugare.

"Kristijan i Tomović su zaštitnički nastrojeni prema Neci! Kada neko od njih kaže Bori da ne zezaju Necu, Bora se uplaši i umiri. Lepo mu Kristijan kaže: "Neca je tebe podigao, a ne ti njega. Tebi je pala popularnost, a sada ti je Neca digao rejting više nego što je samom sebi!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adam

20.12.2020 13:45

Bolje da se ne meša.