(VIDEO) DRAMA! Neca pao u NESVEST nakon što je čuo šta mu je BRAT poručio!

Autor: Republika.rs

Zadruga

31.12.2020

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozlilo mu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Neca pao u nesvest

Neca Tiktorker poslednjih dana proživljava veliku dramu u Beloj kući, a sve je počelo nakon priznanja da oseća neke emocije prema Bori Santani.

Bora je posle toga postao vema neprijatan prema njemu, a u nekim trenucima i nasilan. To je sve veoma pogodilo njegovu porodicu napolju, koja proživljava agoniju zbog stanja u kome se on sada nalazi.

Neca je sada dobio čestitku od Brata, nakon čega mu je pozlilo i pao je u nesvest:

-Vidiš da sam sam, a nisam ni ja hteo da budem, izmišljao si, pričao neistine, sekiraš naše, ružne stvari si izgovorio za oca. To je sve što si razmažen, ne treba da se mešaš u aferu Milice i Bore. Mi te ne bi osudili da si homosek*ualac, a nisi. Dozvolio si da te Bora pljune, posveti se drugima, Kristijanu, Ani - rekao je Necin brat blizanac Peca.

Sve što sam rekao je istina, ne znam zašto ne prihvataju, to je to - rekao je Neca.

Neca je pao u nesvest potom, a zadrugari i obezbeđenje su mu odmah ukazali neophodnu pomoć. Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading