Zola otkrio zašto Nišlijka ne sme da iznese trudnoću: Miljana može da UMRE ako reši da ZADRŽI BEBU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne volim te, Lazare, bolesna sam! Kada se budem izlečila, neću te pogledati, urlala je Kulićka dok je pokušavala da pobegne iz "Zadruge".

RepublikaFoto: estock
Zola i Miljana

Lazar Čolić Zola otkrio je da Miljana Kulić može da umre ukoliko odluči da rodi bebu koju je s njim začela u "Zadruzi".

Tokom emisije "Pitanja novinara" i Nišlijkin partner dobio je pitanja koja su se ticala njene trudnoće. Veče je bilo dramatično i prepuno tenzije da bi ona na kraju, pod svim tim pritiskom, pokušala da pobegne iz rijalitija.

Sve je počelo pitanjem koje je bilo upućeno Zoli, a ticalo se toga da li je on spreman da konačno postane otac.

 

 

 

- Kao što sam pričao i s njom, ne mogu da kažem da sam oberučke spreman, ja nisam bio u takvoj situaciju, nadam se da ću da dolazim sebi što se tiče tih stvari. Akobogda da sve bude kako treba. Siguran sam u sebe da ću biti spreman. Meni se ne sviđa što je ona išla sama kod ginekologa, pogotovo ono što je pričala s njim, pričala je nešto vezano za rijaliti, pa ju je upitao i za naš odnos. Savetovao joj je da ne ostane trudna jer može da strada. Krivo mi je što ja nisam išao s njom. To što je bila kod ginekologa, za mene to nije validno, vratila se, samo što nije počela da plače - rekao je Zola, a onda su ga novinari opomenuli da je bio svestan da je trudnoća opasna za Miljanu i da nije smeo da se igra, pa je on dodao:

 Čolić: Ginekolog joj je rekao da ne ostaje u drugom stanju jer može da strada

- Čak mi je rekla i da je doktor pozvao psihijatra i rekao da se trudnoća ne može odviti pod tim uslovima. Ja sam ukapirao da je nenormalno to što smo radili, znam da je bilo katastrofa i nemam opravdanja za to.

Tokom reklamnog bloka on i Miljana, koja tvrdi da joj je psiholog rekao da je sposobna da bude majka i da želi da se po pitanju rizika vezanog za trudnoću konsultuje sa još nekim ginekologom pre nego što donese konačnu odluku, gadno su se posvađali.

 

RepublikaFoto: www.youtube/Zadruga Official

Janjuš: Neću da Maja i ja budemo kao Miljana i Zola!

Marko Janjušević priznao je da ipak voli Maju Marinković, ali da neće da joj pravi decu da ne bi pravili cirkus od života poput Zole i Miljane. Crnogorac je otvorio dušu, te ispričao kakva osećanja gaji prema starleti s kojom je prevario ženu Enu.

- Sedmi decembar, dan kada sam obećao da ću nešto reći, nema nikakve veze sa mojom ženom! Ja sam rekao da sam tog dana prvi put poljubio Maju, i to je bilo u krevetu, to je evo godina dana i ja sam hteo sve da ispričam ovde i šta sam sve uradio i da otvorim dušu i kažem kako jeste, ona bi bila završni čin svega toga. Ja ne želim da ubeđujem ljude da sam prema njoj ravnodušan! Ja želim da odavde mi izađemo kao slobodni i znam da će do kraja biti haosa, nije mi lako kada spava pored mene. Ja neću dozvoliti da budemo kao Miljana i Zola, ja sam rekao iskreno, kada bih napravio dete, ja bih ga prihvatio, ali sam rekao da neću da pravim decu nikome. Ona je mene zaludela, ne znam kako, ali jeste - ispričao je Janjuš iskreno.

 

- Zao si, podmukao si, pokvaren si! Ja sve najgore mislim o tebi, nemoj da pričaš sa mnom! Nemoj da me uznemiravaš! Nije mi dobro! Loše sam! Idem odmah odavde! Hoću kući da idem! Ili će biti onako kako ja kažem ili nema ništa! Idem kući! Nemamo šta da rešavamo, izađi sa mnom ako želiš dete - uzvratila je Kulićeva, koja je u naletu besa htela da preskoči ogradu, a Zola ju je sve vreme provocirao, što je kod nje pojačavalo uznemirenost. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti da ne bi došlo do većeg okršaja.

 

 

 

- Ne volim te, Lazare, bolesna sam, kada se budem izlečila, neću te pogledati! Ja znam sigurno to. Da sam ušla sama, izlečila bih se, zaboravila bih kako izgledaš - odbrusila je Miljana.

- Ti si me naterala da uđem ovde, pakao si mi napravila, šta ti nije jasno - uzvratio je Zola.

Ona se smirila tek nakon što ju je obezbeđenje sprečilo da pobegne.

 

Kristijan: Zola baca decu u kanalizaciju!

Kristijan Golubović izneo je brutalno mišljenje o Zoli i Miljani.

- Dete je od boga, a ovde vidimo pripremu za abortus i njega koji je očajnik, koji neće da još jedno dete baci u kanalizaciju. Ne znam da li je on sa njom zbog para, a onda ne može ništa da radi, osim rijalitija, a on je lezilebović. Ona je radila po kafićima, a puši skupe cigarete, pušila je nešto drugo. Miljana plus on jednako dete siroče, a Marija će da dobije novu prikolicu. Niti je on doktor niti je ona spremna za ovo, ali i ono dete - zaključio je Golubović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading