UMRO LEGENDARNI "APOLO KRID": Glumac najpoznatiji po ulozi u Rokiju preminuo u snu...

Autor:

Zabava

02.02.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je odjeknula vest o smrti Karla Vedersa!

UMRO LEGENDARNI "APOLO KRID": Glumac najpoznatiji po ulozi u Rokiju preminuo u snu...

Foto: www.profimedia.rs

Nedavno je javnost potresla tužna vest o smrti čuvenog glumca Karla Vedersa, poznatog po nezaboravnim ulogama u filmovima "Roki" i "Predator". Veders je preminuo u 76. godini života, a njegova porodica je saopštila da je umro "mirno u snu" u četvrtak, 1. februara 2024. godine.

Karl Veders je ostavio neizbrisiv trag u filmskoj industriji, televiziji, umetnosti i sportu. Posebno je bio prepoznatljiv po svojoj ulozi Apola Krida, bokserskog mentora i najvećeg protivnika lika Rokija Balboe, koju je odigrao u čak četiri nastavka filma "Roki". Njegova izuzetna glumačka veština i harizma obeležili su ovu ikoničnu ulogu, koja je ostala upamćena među generacijama ljubitelja filma.

Foto: www.profimedia.rs

 

 

- Duboko smo tužni što objavljujemo da je preminuo Karl Veders. Umro je mirno u snu u četvrtak, 1. februara 2024. godine. Karl je bio izuzetno ljudsko biće koje je živelo izvanrednim životom. Svojim doprinosima filmu, televiziji, umetnosti i sportu, ostavio je neizbrisiv trag i priznat je širom sveta i među generacijama. Bio je voljeni brat, otac, deda, partner i prijatelj - glasilo je saopštenje najbližih. 

Porodica je istakla da je Karl Veders bio ne samo priznati glumac, već i voljeni brat, otac, deda, partner i prijatelj. Njegova ličnost i doprinos zajednici ostavili su dubok trag i inspirisali mnoge ljude širom sveta.

Karl Veders će zauvek ostati upamćen po svojoj izuzetnoj karijeri i doprinosu filmskoj umetnosti, a njegovo nasleđe će živeti kroz dela koja je ostavio iza sebe.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading