UMRLA RIJALITI ZVEZDA: Dugo je skrivala tešku bolest!

Autor:

Zabava

01.02.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragične vesti potvrdio njen bivši dečko!

UMRLA RIJALITI ZVEZDA: Dugo je skrivala tešku bolest!

Foto: youtube.com

Nedavna potvrda o smrti Lize Morfi od strane njenog bivšeg partnera, irskog advokata Džeralda Kina, otkrila je privatnu bitku koju je vodila sa kancerom. Kean je otkrio da je Lisa čuvala svoju bolest u tajnosti i već neko vreme se borila sa teškom dijagnozom. Vest o njenom pogoršanom zdravstvenom stanju oko Božića duboko je rastužila one koji su je poznavali. Bivši model, koji je ranije bila u vezi sa zvezdom Riverdance-a Majklom Flatlijem, preminula je u 53. godini.

Lizina tiha borba sa kancerom baca svetlo na izazove sa kojima se pojedinci suočavaju dok se bore sa tako ozbiljnom bolešću. Njena odluka da svoju borbu čuva u tajnosti odražava ličnu prirodu borbe protiv raka i snagu koja je potrebna da se izdrži van javnosti.

Džerald Kean izrazio je duboku tugu zbog gubitka, navodeći da ga je njeno preminuće uništilo. Opisao je Lizu kao prelepu ženu i sa setom se prisećao divnih trenutaka koje su proveli zajedno. Kean je uputio saučešće Lizinoj porodici i voljenima, ističući uticaj njenog prisustva na ljude oko nje.

Republika

Foto: youtube.com

Liza Morfi


Veza Lize i Džeralda, koja je trajala od 2006. do 2016. godine, privukla je pažnju dablinske društvene scene, gde su bili visoko cenjen par. Osim što se bavila manekenstvom, Lisa je bila poznata i kao zvezda rijaliti takmičenja 'Dublin Wives'.

Smrt Lize Morfi služi kao podsetnik na izazove sa kojima se pojedinci suočavaju u svojim ličnim bitkama, a njena iznenadna smrt ostavila je njene broje pratioce i podršku u šoku. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading