NEMAM VREMENA ZA ŠEME, MOŽE SAMO VERIDBA! Rada Manojlović otkrila što joj ne polazi za rukom da se uda! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja Milana vučem da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera!

NEMAM VREMENA ZA ŠEME, MOŽE SAMO VERIDBA! Rada Manojlović otkrila što joj ne polazi za rukom da se uda! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović kaže da joj ne polazi za rukom da se uda zato što nema vremena za muškarce zbog posla. Ona tvrdi da ni šeme ne dolaze u obzir, tako da onaj ko misli da može da je osvoji može samo da  dođe sa prstenom u ruci kako bi je verio.

- Prestala sam u intervjuima da pričam o momcima i vezama jer ih nemam duže vreme. Ne stižem od posla da se bavim time, radim po ceo dan i ko će ženu pored sebe koja je po ceo dan u poslu? Pa niko! Nemam vremena za šeme, ja sam žena koja voli da se posveti partneru, a ne da to bude nešto površno - rekla je folkerka, pa je dodala:

Foto: Republika TV

Rada Manojlović

 

- Sledeći kome se svidim može samo da dođe sa prstenom i da klekne ispred mene! U obzir dolazi veridba, ali šeme ne. Volim da kažem da ja više nemam vremena za gubljenje! 

Inače, Rada čest ogovori o bivšem dečku Milanu Stankoviću, s kojim je i posle raskida ostala u dobrim odnosima.

Ja Milana vučem da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera - ili će da se zamonaši ili da ide u provod, ne može to tako. Ostali smo u super odnosima, mnogo ga volim i iskreno bih volela da počne ponovo da peva. On je veliki talenat. Evo možemo i zajedno nešto da snimimo, samo da ja pozatvaram svoje dugove. Sve sam uložila u album, to je moje ulaganje u budućnost, red je da se kupi i neka nekretnina - objasnila je pevačica. 

Foto: printscreen/pink, Republika.rs

Rada Manojlović i Milan Stanković

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading