KRIŠOM SAM BEŽAO DA SE ŽENIM! Acko Nezirović šokirao pričom o braku, pa pomenuo i oca! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj otac se ženio 13 puta. Moja pokojna baba se udala sa 13 godina, ali to je sve bilo nešto kao da ste još uvek dete!

KRIŠOM SAM BEŽAO DA SE ŽENIM! Acko Nezirović šokirao pričom o braku, pa pomenuo i oca! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevač Acko Nezirović otkrio je detalje i svojoj prošlosti i braku, a potom sve iznenadio činjenicom da se njegov otac ženio čak 13 puta, a da je on nekoliko puta bežao da se ženi krišom, te i da je imao više brakova nego što je većini poznato. Kako je objasnio, njegova baka takođe je stala na ludi kamen kad je bila vrlo mlada. 

- Moj otac se ženio 13 puta. Moja pokojna baba se udala sa 13 godina, ali to je sve bilo nešto kao da ste još uvek dete. Oni su sa Kosova i Metohije. Kada je otac upoznao majku, to je bilo 1959. godine, onda se rodio moj brat, pa ja. Ja sam se ženio dva puta profesionalno, odnosno registrovano, a o ovim neregistrovanim brakovima nećemo još uvek javno! To je svakako jedna interesantna priča - priznao je Acko jednom prilikom za medije, pa je dodao: 

Foto: youtube.com/Red TV

Acko Nezirović

 

- Sve su moje veze dugo trajale i bile su sa mnogo ljubavi. Tip sam osobe koja kada voli mnogo, a znam da volim mnogo, onda tražim da mi se mnogo i uzvrati. Ja kidam da to traje što duže, ali kada vidiš da to ne može onda to pukne. 

Ipak, Acko kaže da će možda biti 'treća sreća' kada je brak u pitanju.

- Imam samo starijeg brata 11 meseci. Prvi brat koji se rodio je preminuo ubrzo nakon rođenja. I brat mi se ženio takođe dva puta kao i ja. Ja se nadam da će treća sreća da bude uspešna. To mi jedna komšinica stalno govori. 'Treća je Acko prava', kaže mi. Šta ja znam, možda će tako i biti. Iako nebude, nije meni problem da se oženim - rekao je za Blic pevač jednom prilikom. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading