"MUŠKARCA TREBA ISKORISTITI SAMO DA RODIŠ DETE!": Rada Manojlović otkrila zašto se još nije udala!

Autor:

Zabava

07.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica se požalila kako je svi loše savetuju, te da ona nikada ne bi htela potomstvo na takav način već isključivo iz ljubavi.

"MUŠKARCA TREBA ISKORISTITI SAMO DA RODIŠ DETE!": Rada Manojlović otkrila zašto se još nije udala!

Foto: Printskrin

Atraktivna pevačica Rada Manojlović priznaje da ima ljubavnih problema, zbog čega joj mnogi dele savate kako da iskoristi muškarca i rodi dete sama, čemu se ona uporno opire.

Naime, popularna folkerka i dalje veruje da će naći muškarca sa kojim će moći da zasnuje porodicu iz ljubavi, a ne iz bilo kakve koristi. 

 

Foto: Printskrin

Rada Manojlović u emisiji otvorila dušu

 

Ona je posebno naglasila da ju je veoma iznenadilo kada je od nekih svojih koleginica dobijala savet da rodi dete sa muškarcem sa kojim bi bila na jedno veče, pa lepo obrazložila i zašto ona nije pristalica toga. 

- Ja sam malo više romantična osoba. Često me savetuju druge koleginice da imam dete, pa makar i sa bilo kim. Neka to bude za jedno veče, iskoristi ga, samo da rodiš dete - govori Rada.

Manojlovićka dalje objašnjama kako to nikada ne bi mogla da uradi jer bi na taj način unesrećila i to dete, a ni ona sama ne bi bila srećna.  

- Nikada to ne bih uradila i to nije dobar savet. Ni za mene, ni za to dete. Nisam tako zamislila. Želim da to bude iz ljubavi, kako bi i to dete bilo srećno. Da tako nešto uradim da bih samo rodila dete, nikada ne bih bila srećna - kaže ona, tvrdeći da ne gubi nadu da će se pre ili kasnije ipak ostvariti kao majka. 

Rada je priznala da je i dalje u potrazi za pravim muškarcem. 

- Volela bih da se pojavi taj neko i da tu nema priče. Da se dogodi dete, a posle ćemo da vidimo šta i kako - zaključila je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suzana

08.01.2024 01:33

Radmila,apsolutno ispravno razmisljas.Za jednu noc razmisljaju one koje ordiniraju na plavom mostu,a ti nikako nisi to i prestani vise da pricas na tu temu i onda ce ti se desiti sreca koju zelis!

Maja

16.02.2024 22:24

@Suzana - Ne znam šta te koleginice briga da li će Rada da rodi ili ne. U tudj zivot se mešaju samo nevaspijane i nezadovojne žene koje vide da su se sa detetom zarobile i žude za slobodom.