IRFAN MENSUR IŠAMARAO ĐURIČKA! Glumac progovorio o "okršaju" s kolegom, Smoki je u sve umešan!

Autor:

Zabava

01.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur se prisetio anegdote sa snimanja filma "Nebeska udica", koji je režirao Ljubiša Samardžić.

IRFAN MENSUR IŠAMARAO ĐURIČKA! Glumac progovorio o "okršaju" s kolegom, Smoki je u sve umešan!

Foto: ATA Images

"Nebeska udica" bio je prvi film snimljen u Srbiji neposredno posle NATO bombardovanja 1999. godine, a režirao ga je čuveni Ljubiša Samardžić Smoki. Uloge u ovom ostvarenju ostvarili su Nebojša Glogovac, Ana Sofrenović, Nikola Kojo, Ivan Jevtović i Milena Dravić, a među glumačkom ekipom bili su i Nikola Đurićko i Irfan Mensur, koji se prisetio jedne zanimljivosti sa snimanja.

Mensur je glumio Žuku, oca Nikoli Đuričku koji je u ovoj drami igrao junaka po imenu Siske. U jednom trenutku do dvojice kolega dolazi do "okršaja" budući da je reditelj u jednoj sceni zahtevao od Irfana da išamara Đurička.

Republika

Foto: ST/N.Madnić

Ljubiša Samardžić

Zbog Smokija dvojica glumaca su tu scenu morala da ponove mnogo puta. Čak 19!

Pokojni Ljubiša Samardžić, koji je režirao taj film zahtevao je nešto. Nisam znao tačno šta. U jednoj sceni je trebalo Nikoli da opalim šamar. Posle prvog udarca Ljubiša je rekao da nije dobro i da moramo da ponovimo. Tu scenu smo ponovili 19 puta i ja sam stvarno Đuričku udario 19 pravih šamara - ispričao je Mensur za Informer i dodao da je odahnuo kada je Samardžić rekao da je zadovoljan:

Poslednji put kada sam ošamario Đurička, Ljubiša je rekao: "E sada je dobro!", a uradio sam isto što i prethodnih 18 puta. Onda sam shatio da je sve to bio mali šou za jednu vrlo važnu osoba koja je stajala iza kamere pored njega. O kojoj osobi se radi, ne mogu da vam otkrijem - dodao je glumac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading