GORAN BREGOVIĆ U FILMU O "ŽUTOJ KUĆI"! Kijanu Rivs dobio zamenu, a ova SRPSKA GLUMICA igra glavnu ulogu! OTKRIVAMO SVE DETALJE!

Autor:

Zabava

22.05.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Žetva" zasnovan je na neverovatnoj istinitoj priči o Johanu Von Vagneru, bogatom nemačkom baronu koji, nakon što dobije srce donora na crnom tržištu, počinje da doživljava vizije i snove.

GORAN BREGOVIĆ U FILMU O "ŽUTOJ KUĆI"! Kijanu Rivs dobio zamenu, a ova SRPSKA GLUMICA igra glavnu ulogu! OTKRIVAMO SVE DETALJE!

Foto: ATA Images

Goran Bregović

Dugo najavljivani film "Žetva" narednih dana snimaće se u Pirotu, gde će nastati ključne scene za potresnu priču o ozloglašenoj "žutoj kući". Reć je srpsko-američkoj koprodukciji,  sa domaćom i međunarodnom filmskom ekipom. Muziku za priču koja će većim delom biti snimana na engleskom jeziku komponuje Goran Bregović!

Republika

Foto: RTS/printscreen

 

Film "Žetva" zasnovan je na neverovatnoj istinitoj priči o Johanu Von Vagneru, bogatom nemačkom baronu koji, nakon što dobije srce donora na crnom tržištu, počinje da doživljava vizije i snove. U pokušaju da pronađe porodicu donora, kreće na putovanje i otkriva zloglasnu "žutu kuću" na severu Kosova. Radnja filma smeštena je u period 1999-2000. godine na Kosovu i Metohiji, nakon potpisivanja Kumanovskog sporazuma.

Kompleksne i delikatne scene će se snimati na nekoliko lokacija, a u medijima se spekulisalo ko će dočarati ovu potresnu priču. Bilo je reči da će se Miloš Biković pojaviti u "Žetvi" u jednoj od uloga, što glumac nije ni potvrdio ni demantovao. Takođe, pričalo se da će jednu od glavnih uloga u filmu tumačiti Kijanu Rivs, kao i glumac Harvi Kajtel.

Republika

Foto: printskrin/youtube.com/Bandur Film

Jovana Gavrilović u filmu "Žetva"

Sada je konačno otkriveno da će slavnog "Matriksa" zameniti britanski glumac nemačkog porekla Metjuu Meknalti, koji će igrati glavnu ulogu. S druge strane, slavna ženska uloga u filmu "Žetva" poverena je srpskoj glumici Jovani Gavrilović, a ostatak glumačke ekipe čine i Rebeka Kalder, Aleksandar Jovanović, Hening Baum i Pol Leonard Marej.

Filmske scene snimaće se do polovine juna, a kompletna realizacija ovog projekta je planirana do kraja godine. Istovremeno, u saradnji sa "Telekomom Srbija", snimaće se i serija od 12 epizoda čija se radnja nastavlja u odnosu na filmsku i direktno je vezana za "žutu kuću", baveći se novim događajima. Snimaće se, pored Srbije i u Grčkoj i Italiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ma da

22.05.2024 12:32

Samo nastavite da kroz film širite istinu, moćan je! I uvrstite holivudsku prvu ligu.