ĐAVIJEV SIN PROMENIO LIČNI OPIS: Smršao 30 kilograma, nećete verovati kako sad izgleda!

Autor:

Zabava

21.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Trajković drastično smršao!

ĐAVIJEV SIN PROMENIO LIČNI OPIS: Smršao 30 kilograma, nećete verovati kako sad izgleda!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mlađi sin popularnog pevača Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković, postao je tema broj jedan na društvenim mrežama zbog svoje impresivne transformacije. Na najnovijim fotografijama, jasno se može primetiti da je Marko uspeo da skine preko 30 kilograma, što je rezultat predanog rada na sebi kroz dijetu i redovne treninge. Njegova posvećenost i upornost su urodile plodom, te je sada u najboljoj formi do sada.

Nedavno su se pojavile spekulacije o navodnom razvodu Marka i njegove supruge Minje, nakon što su otpratili jedno drugog na Instagramu, a Minja je obrisala sve zajedničke fotografije sa suprugom i sklonila njegovo prezime. Ova situacija je izazvala sumnje da par možda prolazi kroz bračne probleme, ali zvanične potvrde ili demantija još uvek nema. Par se venčao u Hramu Svetog Save, a proslavili su ovaj važan događaj u svom životu organizovanjem velikog gala slavlja u jednom prestoničkom restoranu, okupivši veliki broj poznatih ličnosti.

Republika

Foto: instagram.com

Marko Trajković pozira sa suprugom i ćerkom

Na ove spekulacije reagovala je i Markova majka, Slađa Trajković, koja je izjavila da ne zna ništa o navodnom razvodu, te da je čula priče o problemima na Instagramu, ali da nije sigurna u istinitost tih informacija. Sa druge strane, Markov otac, Radiša Trajković Đani, se još uvek nije oglasio povodom ovih glasina.

Markova transformacija i porodične spekulacije su definitivno tema koja intrigira javnost, a ostaje da vidimo da li će se Trajkovići oglasiti povodom ovih događaja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading