SPREMNA ZA ZAMRZAVANJE JAJNIH ĆELIJA, VEĆ OSMISLILA IMENA ZA DECU: Dunja Ilić odustala od partnera, pa odlučila da stvari uzme u svoje ruke!

Autor:

Zabava

21.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dunja Ilić otkriva svoje tajne planove za budućnost - zamrzavanje jajnih ćelija i povratak na scenu!

SPREMNA ZA ZAMRZAVANJE JAJNIH ĆELIJA, VEĆ OSMISLILA IMENA ZA DECU: Dunja Ilić odustala od partnera, pa odlučila da stvari uzme u svoje ruke!

Foto: printscreen/instagram

Poznata pevačica Ajla Begović, poznatija kao Dunja Ilić, odlučila je da se podvrgne procesu zamrzavanja jajnih ćelija. Ovaj proces će biti obavljen u privatnoj klinici u Sarajevu, a Ajla je donela odluku kako bi sebi obezbedila mogućnost da jednog dana postane majka, nezavisno od toga da li će pronaći partnera po svojoj meri ili ne.

Pored zamrzavanja jajnih ćelija, Ajla Begović planira i da se preseli u Bosnu. Ova odluka je deo njenih planova za budućnost, koji uključuju i ostvarenje uloge majke.

Kako izvor tvrdi, Dunja je već smislila i imena za decu, a prvi na listi su joj Hajdra i Ramiz, piše "Kurir".

Inače, sam proces prvobitno zahteva određene analize i preglede kojima je neophodno podvrgnuti se pre samog "vađenja" ćelija.

Republika

Foto: instagram.com

Dunja Ilić

 

Pored priprema za zamrzavanje jajnih ćelija, Ajla Begović je nedavno najavila povratak na muzičku scenu i pripremu nove pesme. Ova informacija pokazuje da pevačica ima planove i za karijeru i za porodicu, te da želi da ostvari ravnotežu između privatnog i profesionalnog života.

Ajla Begović stekla je veliku popularnost 2010. godine, a njen prvenac "Bidermajer" postao je veliki hit. Nastavila je da ređa uspehe sa pesmama poput "Se*s, smrt, pare, moć i slava", "Nisam laka, maco", "Durbin", "Živim na ivici" i "Šefica podzemlja", koje i danas rado sluša njena publika. Ovo svedoči o njenoj značajnoj muzičkoj karijeri i uticaju koji je imala na muzičku scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading