PEVAČ KOJI JE PREVARIO SAŠU POPOVIĆA IMAO NEZGODU: Auto oštećen, hitno reagovala POLICIJA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.05.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Renato Henc doživeo neprijatnost na auto-putu, pa zapevao!

PEVAČ KOJI JE PREVARIO SAŠU POPOVIĆA IMAO NEZGODU: Auto oštećen, hitno reagovala POLICIJA! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevač Renato Henc nedavno je doživeo nezgodu na auto-putu, koju je detaljno opisao u videu koji je podelio na svom Instagram profilu. Naime, pevač je otkrio da se tag u njegovom automobilu nije očitao, nakon čega je rampa, prilikom spuštanja, oštetila njegovo vozilo.  

- Evo sam na naplatnoj rampi, rampa mi je oštetila auto. Lepota od života. U pozadini policija radi uviđaj, nama drugo ništa ne preostaje nego da pevamo - rekao je Renato, a onda zapevao "Volare", koju u originalu izvode Džipsi Kings.

Pevač Renato Henc nedavno je doživeo nezgodu na auto-putu, koju je detaljno opisao u videu koji je podelio na svom Instagram profilu. Naime, pevač je otkrio da se tag u njegovom automobilu nije očitao, nakon čega je rampa, prilikom spuštanja, oštetila njegovo vozilo. - Evo sam na naplatnoj rampi, rampa mi je oštetila auto. Lepota od života. U pozadini policija radi uviđaj, nama drugo ništa ne preostaje nego da pevamo - rekao je Renato, a onda zapevao "Volare", koju u originalu izvode Džipsi Kings. Podsetimo, Renato se proslavio u takmičenju "Zvezde Granda", a izbačen je iz diskografske kuće jer je prekršio jedno od od osvnovnih i najvažnijih stavki u potpisanom ugovoru sa Grandom. Henc je bio finalista treće sezone "Zvezde Granda", nekoliko godina je snimao pesme za ovu izdavačku kuću, a onda se preko noći sve promenilo i desilo se nešto neočekivano. - Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji "Zvezda Granda" potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi - priznao je Renato tada i dodao: - Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa "Grandom" samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pevam. "Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe", rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u "Grandu". Do tada ću pevati svakom ko me bude pozvao! - izjavio je Henc za jedan dnevni list 2010. godine. BONUS VIDEO:

Podsetimo, Renato se proslavio u takmičenju "Zvezde Granda", a izbačen je iz diskografske kuće jer je prekršio jedno od od osvnovnih i najvažnijih stavki u potpisanom ugovoru sa Grandom. Henc je bio finalista treće sezone "Zvezde Granda", nekoliko godina je snimao pesme za ovu izdavačku kuću, a onda se preko noći sve promenilo i desilo se nešto neočekivano.  

- Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji "Zvezda Granda" potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi - priznao je Renato tada i dodao:  

- Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa "Grandom" samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pevam. "Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe", rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u "Grandu". Do tada ću pevati svakom ko me bude pozvao! - izjavio je Henc za jedan dnevni list 2010. godine.

Republika

Foto: RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

Renato Henc

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading