NAJEMOTIVNIJI PRIZOR! Nikola Rokvić na KORAK DO CILJA, pogledajte kako ga ČEKAJU supruga Bojana i deca! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.05.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rokvićeva supruga se već nalazi u Egini, gde Nikola stiže danas!

NAJEMOTIVNIJI PRIZOR! Nikola Rokvić na KORAK DO CILJA, pogledajte kako ga ČEKAJU supruga Bojana i deca! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularni pevač Nikola Rokvić pre 30 dana krenuo je na hodočašće iz Hrama Svetog Save na Vračaru do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Egini, gde planira da se pokloni. Nikola je na hodočašće krenuo iz humanitarnih razlog. Naime, on na svom putu skuplja novac za deičiju onkologiju, a svakodnevno se oglašavao na društvenoj mreži Instagram i otkrivao gde se nalazi i šta mu se dešavalo na putu.

Danas će, nakon mesec dana, konačno stići u Eginu, gde ga čekaju supruga Bojana Barović i deca. Bojana je objavila fotografiju iz Egine, na kojoj se vidi kako uživa sa decom dok čeka supruga Nikolu.

- Prelepa Egina, zvuk talasa, miris rastinja i tiho iščekivanje - napisala je Bojana.

Republika

Foto: Instagram.com

Bojana sa decom čeka Nikolu

Podsećanja radi, pevač se juče oglasio pred poslednji dan hodačašća i otkrio kako se oseća.

- Toliko osećanja… Toliko emocija… Toliko ljubavi u svakom danu, pogledu, reči, koraku… Mnogi su mi govorili pre puta da je glava najbitnija. Ja sam sada uveren da je najbitniji balans! I ne možeš se osloniti samo na jednu stvar… Možeš ali nećeš daleko… Sklad duha, duše i tela! Duh je kao gorivo, što čistije, to bolje duša radi… Duša je motor… A telo je šasija i pneumatici! I nekada stvarno tako izgleda, kao da sam putnik u svom biću, koje kada udje u ritam, posmatra okolinu i divi se trenucima Božije premudrosti, koja se izobilno izliva na ovom putu!

Ostao je još sutrašnji dan! Na samu pomisao da ću uz Božiju pomoć dotaći nogama i usnama Svetu Eginu, erupcija emocija izbija iz mene… Tako je bilo daleko… Nepojmljivo mom umu…Sada sa granica svojih vidika, blagodarim Gospodu, Svetom Nektariju i Svim Svetima na pomoći! Spreman sam da napravim i taj odlučujući korak u zagrljaj svemu najdražem što imam!! Bogu, Svetima, porodici, bližnjima i narodu! VOLIM VAS!!! BOG VAS BLAGOSLOVIO!!!! - napisao je Nikola u okviru objave.

 

Popularni pevač Nikola Rokvić pre 30 dana krenuo je na hodočašće iz Hrama Svetog Save na Vračaru do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Egini, gde planira da se pokloni. Nikola je na hodočašće krenuo iz humanitarnih razlog. Naime, on na svom putu skuplja novac za deičiju onkologiju, a svakodnevno se oglašavao na društvenoj mreži Instagram i otkrivao gde se nalazi i šta mu se dešavalo na putu. Danas će, nakon mesec dana, konačno stići u Eginu, gde ga čekaju supruga Bojana Barović i deca. Bojana je objavila fotografiju iz Egine, na kojoj se vidi kako uživa sa decom dok čeka supruga Nikolu. - Prelepa Egina, zvuk talasa, miris rastinja i tiho iščekivanje - napisala je Bojana. Podsećanja radi, pevač se juče oglasio pred poslednji dan hodačašća i otkrio kako se oseća. - Toliko osećanja… Toliko emocija… Toliko ljubavi u svakom danu, pogledu, reči, koraku… Mnogi su mi govorili pre puta da je glava najbitnija. Ja sam sada uveren da je najbitniji balans! I ne možeš se osloniti samo na jednu stvar… Možeš ali nećeš daleko… Sklad duha, duše i tela! Duh je kao gorivo, što čistije, to bolje duša radi… Duša je motor… A telo je šasija i pneumatici! I nekada stvarno tako izgleda, kao da sam putnik u svom biću, koje kada udje u ritam, posmatra okolinu i divi se trenucima Božije premudrosti, koja se izobilno izliva na ovom putu! Ostao je još sutrašnji dan! Na samu pomisao da ću uz Božiju pomoć dotaći nogama i usnama Svetu Eginu, erupcija emocija izbija iz mene… Tako je bilo daleko… Nepojmljivo mom umu… Sada sa granica svojih vidika, blagodarim Gospodu, Svetom Nektariju i Svim Svetima na pomoći! Spreman sam da napravim i taj odlučujući korak u zagrljaj svemu najdražem što imam!! Bogu, Svetima, porodici, bližnjima i narodu! VOLIM VAS!!! BOG VAS BLAGOSLOVIO!!!! - napisao je Nikola u okviru objave. BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading