TO ŠTO JE ON URADIO JE NAMERA, MENI SE DESILA NESREĆA: Đorđe David brutalno uzvratio Rasti!

Autor:

Zabava

01.02.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roker odgovorio reperu!

TO ŠTO JE ON URADIO JE NAMERA, MENI SE DESILA NESREĆA: Đorđe David brutalno uzvratio Rasti!

Foto: ATA Images

Roker Đorđe David nedavno je prošao kroz tešku životnu situaciju nakon saobraćajne nesreće u Makedoniji, koja je rezultirala tragičnim ishodom. Ovaj događaj ga je duboko potresao, a javnost je s nestrpljenjem očekivala njegovo obraćanje medijima nakon povratka u Srbiju.

Pored izveštavanja o nesreći, pažnju javnosti privukao je i sukob između Đorđa Davida i repera Stefana Đurića Raste. Nakon što je Rasta bio uhapšen, Đorđe ga je prozvao za medije, a Rasta je sad uzvratio putem društvenih mreža. 

- Deda, ja tebi želim samo pravdu. Za razliku od tebe, ja nikoga nikada nisam povredio, deda. Ali zapamti, uvek se sve vraća - napisao je Rasta, a potom izjavio saučešće porodici tragično preminule devojke.

Republika

Foto: printscreen

Rasta prozivao Đorđa Davida

- Kada je Rasta u pitanju, ja moram da kažem da sam ja, kad je njegova karijera u pitanju, imao neko pogrešno mišljenje do pre dve godine, dok se nije desio jedan koncert u okviru nekog festivala, pa sam shvatio koliko je on ozbiljna zvezda za određenu populaciju. To što je napisao, nikoga nije povredilo. To su sad improvizacije na temu, ja ću samo reći, ovo što je on uradio je namera, a ovo što sam uradio ja, to je splet nesretnih okolnosti - rekao je roker.

Đorđe je istakao i da se susreo sa dosta negativnim komentarima:

Dobijao sam i komentare da sam narkoman, pijanac, p*der, da sam dobio šta sam zaslužio i da mi tako treba. Teško se nosim sa tim i znam mnoge kolege koji su "otišli pod led" zbog velikog pritiska, koji sam i ja osetio tek sad kada mi se desio ovaj užas.

Republika

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading