RASTA BRUTALNO UDARIO NA ĐORĐA DAVIDA: Nakon saobraćajne nesreće se obratio pevaču: JA BAR NIKOG NISAM POVREDIO!

Autor:

Zabava

29.01.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper prozivao rokera na društvenim mrežama!

RASTA BRUTALNO UDARIO NA ĐORĐA DAVIDA: Nakon saobraćajne nesreće se obratio pevaču: JA BAR NIKOG NISAM POVREDIO!

Foto: Republika TV, printscreen/K1 Televizija

Reper Stefan Đurić Rasta nedavno se oglasio na svom Instagram profilu, gde je žestoko kritikovao pevača Đorđa Davida zbog jedne njegove izjave. Ova situacija privukla je pažnju javnosti i različite komentare. 

Naime, Đorđe David nedavno je bio učesnik saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji, gde je nažalost stradala jedna ženska osoba. Povodom ove tragedije, Rasta je reagovao na Đorđevu izjavu za medije nakon hapšenja repera zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci. Rasta je putem Instagrama poručio Đorđu da mu želi samo pravdu, ističući da nikada nije povredio nikoga.

- Deda, ja tebi želim samo pravdu. Za razliku od tebe, ja nikoga nikada nisam povredio, deda. Ali zapamti, uvek se sve vraća - napisao je Rasta. 

Nakon oštre kritike upućene Đorđu Davidu, Rasta je na svom Instagram profilu objavio još jedan stori u kojem je izrazio najdublje saučešće porodici stradale devojke. 

- Najdublje saosećanje sa porodicom - napisao je on.

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je Đorđe David bio učesnik dogodila se 20. januara u Severnoj Makedoniji. Pevač je prilikom nesreće zadobio lakše povrede, dok je jedna ženska osoba nažalost izgubila život. 

Ova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula debate o međusobnim odnosima javnih ličnosti. Ostaje da vidimo da li će se ova situacija smiriti ili će dovesti do daljeg sukoba između Raste i Đorđa Davida.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading