LAUŠEVIĆEV PRIJATELJ OTKRIO DETALJE NJEGOVE BORBE SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Bio je ponosan jer mu nije opala kosa...

Autor:

Zabava

18.11.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrana i kremacija Žarka Lauševića biće obavljene u ponedeljak na Novom groblju u Beogradu, a njegova supruga Anita je potvrdila da će se oprostiti od njega u krugu porodice i prijatelja.

LAUŠEVIĆEV PRIJATELJ OTKRIO DETALJE NJEGOVE BORBE SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Bio je ponosan jer mu nije opala kosa...

Foto: E-stock

Poznati glumac Žarko Laušević preminuo je u 63. godini nakon što je izgubio bitku sa kratkotrajnom, ali veoma teškom bolešću. Porodica je saopštila da je glumac preminuo, a vest o njegovoj smrti potresla je čitav region.

Nakon vesti o njegovoj smrti, brojni glumci su se oprostili od Žarka Lauševića putem društvenih mreža. Poruke tuge i sećanja na njegovu ličnost i rad nizale su se sa svih strana. Jedan od njegovih dugogodišnjih prijatelja i advokata, Vladan Bojić, otkrio je detalje o glumčevom poslednjem periodu života i borbi sa bolešću.

- Sve vreme sam bio u kontaktu sa njegovom sestrom i lekarima. Znao sam da su male šanse da će se izvući. Ali prekjuče me je izbezumila ta opora, gorka stvarnost. Žarko mi je zamenio jedinog brata kojeg sam imao. Srđan je umro u Moskvi na današnji dan, 16. novembra. U dva dana izgubio sam oba brata - i Srđana i Žarka - rekao je Bojić, dugogodišnji prijatelj i advokat glumca Žarka Lauševića.

Republika

Foto: E-Stock

Žarko Laušević

Poslednji put kada je posetio prijatelja, Žarko mu je rekao: "Razočaran sam u medicinu". To je Bojića podsetilo na 2007. godinu kada mu je sa istim uverenjem izgovorio: "Razočaran sam pravom".

- Njemu očigledno nijedna od njih nije bila privržena. Bio je, po mom mišljenju, opravdano razočaran. Pokušavao je Žarko raznim alternativnim metodama da pomogne svom zdravlju. Bio je jako srećan što mu nije opala kosa. Na poslednjem pojavljivanju na sceni delovao je ponosno, iako je bio svestan da stvari ne idu kako treba. Poslao mi je sliku i pitanje: "Kako ti se činim?". Odgovorio sam mu: "Činiš mi se, kao što si mi se uvek činio. Pravi!" Posle smo do pre neki dan komunicirali porukama - rekao je advokat Vladan Bojić za "Novosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading