UROŠ PANIĆ UHVAĆEN SA POZNATOM VODITELJKOM: Lumpovali do zore, procurio stari snimak iz SEPAREA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Panić lumpovao sa poznatom voditeljkom i njenom prijateljicom, u javnost isplivao snimak!

UROŠ PANIĆ UHVAĆEN SA POZNATOM VODITELJKOM: Lumpovali do zore, procurio stari snimak iz SEPAREA! (VIDEO)

Foto: Facebook, Shutterstock

MUP Srbije raspisao je poternicu za bahatom braćom Urošem i Milošem Panićem zbog posredovanja u prostituciji, o čemu je Republika ekskluzivno pisala. Njih dvojica su pobegli iz zemlje, a kako smo uspeli da saznamo, trenutno se nalaze u Zagrebu, gde su lumpovali do rane zore.

Republika

Foto: instagram.com/uros__panic__

Uroš i Miloš Panić

U javnost su počeli da isplivavaju njihovi stari snimci, naročito oni gde se bahate na ulici i u separeima poznatih klubova. Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak, koji je prošle godine Uroš okačio na svoj stori.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@bikssi3

VaVana i Biksi

Tada su se u njegovom separeu našle poznate influenserke i tiktokerke Biksi i VaVana, o čijim je viralnim klipovima javnost brujala mesecima. VaVana, čije je pravo ime Vanja Velić, pokrenula je sa 15 godina svoj jutjub kanal i vrlo brzo postala popularna, a oprobala se i kao voditeljka u više televizijskih formata na jednoj domaćoj televiziji.

@shortymiha_

Salim se nije simi pored i ne plače to je fora kontate🤨 ♬ original sound - Shorty Miha

Podsetimo, braća Miloš i Uroš Panić osumnjičeni su da su zajedno sa svojim saradnicima, među kojima je i njihov najbolji drug Vuk Stanković, mesečno od podvođenja žena zarađivali više od 30 hiljada evra. Panići su otkriveni nakon višemesečnog rada policije, Odeljenja za javni red i mir.

Kao što smo već pisali, za osumnjičene je radilo najmanje pet prostitutki koje su podvodili za od 3.500 dinara do 12.000 dinara, a deo zarade, koji je bio većinski, predavale su Stankoviću po kafićima i ugostiteljskim objektima u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading