OTKRIVAMO TAČNU LOKACIJU BRAĆE PANIĆ: Uhvaćeni na delu, evo gde se BAHANALIŠU dok su na POTERNICI! (FOTO)

Autor: Republika/P. R. - M. J.

Hronika

10.02.2024

01:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvojica su osumnjičeni da su zajedno sa svojim saradnicima, među kojima je i njihov najbolji drug Vuk Stanković, mesečno od podvođenja žena zarađivali više od 30 hiljada evra.

OTKRIVAMO TAČNU LOKACIJU BRAĆE PANIĆ: Uhvaćeni na delu, evo gde se BAHANALIŠU dok su na POTERNICI! (FOTO)

Foto: Facebook

Uroš i Miloš Panić

Braća Panić, Uroš i Miloš, "uhvaćeni" su u zagrebačkom noćnom klubu LAF. Na fotografijama koje su došle u posed portala Republika.rs oni se mogu videti kako se sasvim opušteno bahanališu po klubu, uprkos činjenici da je srpska policija za njima raspisala poternicu zbog organizovanja lanca prostitucije.

Podsetimo, braća Miloš i Uroš Panić osumnjičeni su da su zajedno sa svojim saradnicima, među kojima je i njihov najbolji drug Vuk Stanković, mesečno od podvođenja žena zarađivali više od 30 hiljada evra.

Foto: instagram

Uroš Panić u zagrebačkom klubu

Panići su otkriveni nakon višemesečnog rada policije, Odeljenja za javni red i mir.

Kao što smo već pisali, za osumnjičene je radilo najmanje pet prostitutki koje su podvodili za od 3.500 dinara do 12.000 dinara, a deo zarade, koji je bio većinski, predavale su Stankoviću po kafićima i ugostiteljskim objektima u Beogradu.

Stanković je uhapšen zbog saradnje sa braćom Panić, a u trenutku upada u prostorije gde su podvodili žene sedeo je u kafiću preko puta zgrade, ne znajući da se za njimt traga.

Kao vođa lanca prostitucije je upravo označen Vuk Stanković, najbolji drug bahate braće

Uroš i Miloš Panić su nakon razbijanja lanca prostitucije, pobegli iz zemlje i za njima je MUP Srbije raspisao poternicu, dok je Stanković uhapšen kao "mozak operacije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading