"OLOŠI, KOJIMA NIŠTA NIJE SVETO" Karleuša udarila na Cecu i Futu, objavila privatne prepiske sa POKOJNIM Laćom! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

09.02.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša objavila privatne prepiske sa Futinim pokojnim sinom, kivna je na kompozitora!

"OLOŠI, KOJIMA NIŠTA NIJE SVETO" Karleuša udarila na Cecu i Futu, objavila privatne prepiske sa POKOJNIM Laćom!  (GALERIJA)

Foto: Republika.rs, instagram, ST/Vladimir Lukić, E-stock/M. RAFAILOVIĆ

Vladimir Marić, direktor "Connect network", izjavio je da bi pojedini autori mogli da ugase kanal Svetlane Cece Ražnatović, jer ih je, kako kaže, oštetila, kao i da njen tim štiti Aleksandra Radulovića Futu.

- Autori mogu oboriti Svetlanin Jutjub kanal jer vlasništvo nad fonogramima nije njeno, pričam u ime naših autora, nego je vlasništvo PGP i ostalih izdavačkih kuća, ali nam to nije bila namera i nismo radikalizovali slučaj, ipak bi bilo sramota da jedna od najvećih balkanskih zvezda nema svoj jutjub kanal. Njen tim štiti i Aleksandra Radulovića Futu i bili su nemilosrdni prema Jeleni Karleuši. Za razliku od njih nama je poslednja opcija digitalna opomena, narodski rečeno rušenje kanala. Ali svako ima svoju politiku poslovanja - istakao je Marić za "Kurir".

Republika

Foto: Republika.rs, ST/Vladimir Lukić

Ceca i Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša se više puta oglasila nakon njegove izjave, a sada je objavila i privatne prepiske sa Milanom Radulovićem Laćom, Futinim pokojnim sinom.

- Objavila sam jedan mikro deo mojih višegodišnjih prepiski sa Laćom... Neka ovo bude moj poklon njegovom ocu Futi... A ujedno i neka javnost vidi šta je Laća mislio o Nanogici, neka javnost vidi da sam davala novac za Marinino lečenje itd. Vidite kako se futa zahvalio onom ko mu je lečio bolesnu ženu... On kao naslednik ima pravo samo da kolektuje zaradu od autorskih prava pokojne Marine, ne da odlučuje, briše, naknadno naplaćuje... OLOŠI, OLOŠI, OLOŠI, kojima ništa nije sveto! E pa sad neće biti ni meni - poručila je Karleuša, te objavila nekoliko poruka koje je razmenila sa Laćom.

Republika

Foto: Instagram.com

Karleuša se oglasila na Instagramu

- Toliko je nebitna. Pogotovo posle pos*ravanja na kevinu sahranu, samo da bi se fajtala sa mnom - napisao je Laća.

- Mučenica!!!!! A kako se pojavila kao klošarka?! - odgovorila je Karleuša.

- Zlobnica - dodao je Laća.

- Dno dna. Nego nisam zbog Marine htela ništa - nastavila je Karleuša.

- Srce... Mogla je da uđe u kapelu da izjavi saučešće. Ona je bre htela sliku pored kovčega... - dodao je Laća.

- Apsolutno i samo je došla zbog javnosti - napisala je pevačica.

U jednoj prepisci prokomentarisali su i to što je Ceca postala članica žirija u takmičenju "Zvezde Granda", a Laća ju je nazvao "zlim ološem".

Ekipa portala Republika ponovo je stupila u kontakt sa Cecinim timom, kako bi nam prokomentarisala Jeleninu objavu.

- Ceca se neće oglašavati - rekli su nam iz Cecinog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vicko Slavković

09.02.2024 16:23

Rugala se svraka vrani.