ĐORĐE DAVID ODGOVORIO NA PITANJE O HAPŠENJU: Nakon ove izjave sve je jasno!

Autor:

Zabava

29.01.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David se oglasio za Republiku i odgovorio na pitanje o hapšenju!

ĐORĐE DAVID ODGOVORIO NA PITANJE O HAPŠENJU: Nakon ove izjave sve je jasno!

Foto: Republika

Informacija da je pevač Đorđe David pušten iz Makedonije proširila se munjevitom brzinom, nakon čega je usledila i reakcija iz Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo, te su istakli da to nije istina i da se roker i dalje zbog slučaja nalazi u Kumanovo. 

Prema informacijama kojima do sada raspolaže Tužilaštvo, on nije napustio zemlju i jutros se pojavio pred sudom po potrebi. U Tužilaštvo još nisu stigli rezultati veštačenja neophodnih za rasvetljavanje uzroka saobraćajne nezgode - kažu iz tužilaštva, prenosi Kurir MK.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Đorđe David

 

Portal Republika pokušao je da stupi u kontakt sa Đorđem, kako bismo proverili šta se dešava i kakva je trenutna situacija, budući da se navodi da postoji mogućnost da će biti uhapšen, ali da tužilaštvo čeka rezultate veštačenja koji su neophodni za rasvetljavanje slučaja. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đorđe David udes

 

Đorđe se nije javljao na naše pozive, ali nam je uputio poruku, da će sve uskoro biti javljeno kakva je situacija i u kom smeru će slučaj otići. 

- Biće javljeno sve - poručio je Đorđe David za Republiku kratko u SMS poruci. 

Podsetimo, prošle noći, Đorđe David imao je potrebu da se oglasi na Instagram profilu, te istakao kroz kakav problem prolazi u Makedoniji, te je istakao da se još uvek nije vratio za Srbiju i da su mu dokumenta još uvek oduzeta:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Imajte bar malo empatije prema situaciji u kojoj se nalazim... Naime, ja nisam dobio dokumenta, nisam napustio Makedoniju... Moja dokumenta se nalaze u Javnom tužilaštvu, u Kumanovu... Meni ovde prave problem, izaziva mržnju kod ovih ljudi, pravite mi pakao od života - rekao je Đorđe David. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading