OTKRIVENO PRAVO IME ĐORĐA DAVIDA: Poznati roker se NE ZOVE tako, šokiraćete se!

Autor:

Zabava

27.01.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako se poznati rok muzičar zapravo zove!

OTKRIVENO PRAVO IME ĐORĐA DAVIDA: Poznati roker se NE ZOVE tako, šokiraćete se!

Foto: ATA Images

Đorđe David je ime koje je obeležilo muzičku scenu Srbije decenijama unazad. Mnogi ga znaju kao nekadašnjeg člana grupe "Generacija 5", ali i kao prisutnog i kontroverznog člana žirija u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Međutim, malo ko zna da se iza ovog umetničkog imena krije Đorđe Nikolić, čovek čija je muzička karijera prešla izvan granica benda i koji je ostvario uspeh i samostalno.

Đorđe David je svoju muzičku karijeru započeo kao član nekoliko bendova, a najpoznatiji period proveo je kao deo kultne grupe "Generacija 5". Ipak, 2000. godine odlučuje da krene u samostalne vode i započinje solo karijeru koja je donela brojne hitove i uspehe.

Republika

Foto: ATA Images

Pravo ime Đorđa Davida je Đorđe Nikolić

Iako je poznat kao roker, Đorđe David je pokazao svoj talenat i van muzičke scene. Ostvario je zapažene uloge u filmovima, televizijskim serijama i pozorištu, proširujući svoj umetnički opus i pokazujući svoju raznovrsnost kao umetnik.

Poslednjih dana, Đorđe David se našao u centru pažnje zbog tragičnog događaja u Severnoj Makedoniji, gde je nehotice bio uključen u nesreću u kojoj je jedna žena izgubila život.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Republika

Đorđe David imao saobraćajnu nesreću

Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na tri kilometra od makedonske granice. Nakon udesa oni su ostali na auto-putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit i po posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto-putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto-putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto-puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom - rekao je rok muzičar nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading