POGINUO MUZIČAR DEJAN MITROVIĆ NA OBRENOVAČKOM PUTU: Vozilo iz suprotnog smera naletelo na njega!

Autor:

Zabava

23.01.2024

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar je nastradao sinoć na Obrenovačkom putu u smeru ka Obrenovcu kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljala jedna žena.

POGINUO MUZIČAR DEJAN MITROVIĆ NA OBRENOVAČKOM PUTU: Vozilo iz suprotnog smera naletelo na njega!

Foto: youtube.com/Just Grow It

Muzičar Dejan Mitrović stradao je u ponedeljak naveče na Obrenovačkom putu u smeru ka Obrenovcu kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljala jedna žena. U ovoj tragičnoj saobraćajnoj nesreći, koju je izazvala žena koja je vozila u suprotnom smeru, poginuo je violinista "Kraljevi benda". Dejan Mitrović, veoma cenjeni muzičar, preminuo je na licu mesta usled teških povreda, prenosi Informer. 

Dejan Mitrović bio je velemajstor violine, čije su veštine i talenat ostavili dubok trag na muzičkoj sceni. Njegove kolege i prijatelji se opraštaju od njega putem društvenih mreža, ističući njegovu izuzetnu muzičku virtuoznost i toplinu kao osobu.

Pevačica Marina Bogdanović, jedna od Dejanovih kolega, oprostila se od njega emotivnom porukom na Instagramu, ističući koliko će ga pamtiti sa ljubavlju i poštovanjem.

- Ovakvog te volim i ovakvog ću da te pamtim. Počivaj u miru, druže moj dobri - napisala je Dejanova koleginica pevačica Marina Bogdanović.

Republika

Foto: youtube.com/Just Grow It

Dejan Mitrović


Dejan Mitrović je bio poznat ne samo po svojoj muzici već i po svojoj predanosti umetnosti i radu. Njegov talenat i strast prema muzici ostavili su snažan utisak na ljude širom muzičke zajednice.

Ovaj tragičan događaj ostavlja prazninu u muzičkom svetu, a sećanje na Dejana Mitrovića će zauvek ostati živo kroz njegovu muziku i uticaj koji je imao na svoje kolege i publiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading