SELMA BAJRAMI POKUŠALA DA UĐE U SRBIJU: Pevačica nakon SKANDALA se ne zaustavlja - Evo šta joj se desilo!

Autor:

Zabava

22.01.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selma Bajrami pokušala je da uđe u Srbiju!

SELMA BAJRAMI POKUŠALA DA UĐE U SRBIJU: Pevačica nakon SKANDALA se ne zaustavlja - Evo šta joj se desilo!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Pevačica Selma Bajrami, koja je stekla popularnost i izgradila karijeru u Srbiji, suočila se sa neočekivanim izazovom prilikom pokušaja ulaska u zemlju. Iako je njen muzički rad bio dobro prihvaćen među publikom, recentni događaji doveli su do zastoja na aerodromu prilikom pokušaja ulaska, piše Alo.

Foto: Selma Bajrami/tiktok, Shutterstock

Selma Bajrami

 

Nedavni događaji izazvali su burne reakcije među publikom i kolegama pevačice Selme Bajrami. Njeno ponašanje izazvalo je negativne komentare i osude, a rezultat toga je bio gubitak dela publike i finansijskih sredstava. Ova situacija izazvala je duboku podelu mišljenja, ali nije sprečila pevačicu da ponovo pokuša da uđe u zemlju koju je prethodno provocirala.


Današnji pokušaj ulaska u Beograd za pevačicu Selmu Bajrami završio se zadržavanjem na aerodromu. Ovo neočekivano zastoje i dalje izaziva diskusije među javnošću, dok se čekaju zvanične informacije o razlozima ovog događaja.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Selma Bajrami Amig show

 


Očekuje se da će ovaj incident dodatno produbiti postojeće polemike i da će izazvati nove reakcije kako kod publike, tako i kod muzičkih kolega. Selma Bajrami i dalje nije dala zvaničnu izjavu u vezi sa ovim događajem.

Nedvosmisleno je da su nedavni događaji u vezi sa pevačicom Selmom Bajrami izazvali značajnu pažnju javnosti. Ovaj incident će sigurno imati dugoročne posledice na njen rad i reputaciju, dok će se nastaviti i dalje diskusije o temi njenog povratka u Srbiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading