"OBJAVLJUJTE I DALJE STVARI KOJE DRUGI NE SMEJU" Republika danas slavi ŠEST GODINA, a ovako nam je rođendan čestitala Jovana Jeremić - pravo u metu! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Zabava

15.09.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika danas puni tačno šest godina, a rođendan nam je čestitala i voditeljka Jovana Jeremić!

Portal Republika.rs danas slavi šesti rođendan! Za nama je još jedna uspešna godina, a kao i svake, i ove smo se potrudili da vam verodostojno, ekskluzivno i među prvima prenesemo sve informacije. Poznate ličnosti iz svih sfera javnog sveta redovno su naši gosti u redakciji u emisijama raznih formata, od informative do zabave i sporta, pa su nam tako od srca čestitali i poželeli da nastavimo uspešno istim tempom i još jače.

Među njima bila je i voditeljka Pinka, harizmatična Jovana Jeremić, koja nam je pored najlepših želja, priznala da se uopšte ne razlikujemo od nje, te da nastavimo da objavljujemo ono što drugi ne smeju.

Veliki pozdrav za sve čitaoce portala Republika.rs i naravno dnevnog lista Srpski telegraf! Srećan vam rođendan! Želim vam da ostanete energični, drčni, svoji da nastavite da objavljujete stvari o kojima drugi ćute i nemaju petlje, jer po tome smo slični i vi i ja. S obzirom da je naziv portala Republika, ja se nalazim sa svim republičkim obeležjima na državnom nivou, jer takav portal i novina zaslužuju ovakvu čestitku, na državnom nivou! Pozdrav od Jovane Jeremić - rekla nam je popularna voditeljka u čestitki koju je poslala na adresu naše redakcije, a mi joj se ovim putem javno zahvaljujemo na najlepšim željama.

Republika

Foto: Privatna Ahiva, Republika.rs

Jovana Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vasilija

15.09.2023 11:32

Srećan vam rođendan REPUBLIKA Puno još godina da budete uspešni u svom poslu