NAŠOJ PEVAČICI DIJAGNOSTIKOVANA NEIZLEČIVA BOLEST: Celog života pije JAKE LEKOVE, njena borba ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

04.08.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našoj poznatog pevačici ustanovljena neizlečiva bolest.

NAŠOJ PEVAČICI DIJAGNOSTIKOVANA NEIZLEČIVA BOLEST: Celog života pije JAKE LEKOVE, njena borba ledi krv u žilama!

Foto: Printskrin/youtube

Bivšoj članici grupe "Hurricane" i pevačici Sanji Vučić, pre nekoliko godina dijagnostikovan joj je Hašimoto sindrom zbog kojeg mora da uzima terapiju svakog jutra.

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanja Vučić

 

- Žao mi je što se Hašimoto predstavlja kao bauk, a u stvari je stanje sa kojim se može sasvim dobro živeti. Najneprijatnija je, u stvari, činjenica da morate da uzimate terapiju dok ste živi, ali ako ljudi svakog jutra piju kafu, zašto ja pola sata pre doručka ne bih popila jednu tableticu? Jednostavnije rečeno, kad doživite stres ili se duže vreme nervirate, a moguće je i da imunitet „zabaguje“, u telu počnu da se stvaraju antitela koja štitnu žlezdu doživljavaju kao neprijatelja - pričala Sanja, pa nastavila:

Foto: Republika/printscreen/pinkTVSanja

Sanja Vučić Amig show

 

- Ta „vojska antitela“ pokušava da je uništi, nesvesna da je reč o vitalnom delu organizma. Kad je znatnije ugroze, ona prestane da luči hormone, pa hipofiza upozorava organizam da nešto nije u redu. Već stvorena antitela ne mogu da nestanu, ali možete da ih smanjite tako što pijete hormone koje bi, da je sve u redu, proizvodila štitna žlezda. Upravo zato govorimo o neizlečivom stanju.

Pre nego što je Sanji, dijagnostikovan Hašimoto sindrom, dešavalo se da bude toliko umorna da najradije ne bi ni ustala iz kreveta. Ipak, glavni znak da nešto nije u redu bile su dramatične promene raspoloženja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading