POKRENUTA PETICIJA PROTIV KONCERTA DINA MERLINA: Traži se HITNA ZABRANA

Autor: P. R.

Zabava

03.08.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karte za čak četiri Arene razgrabljene, a sada jedan deo javnosti traži sankcije!

POKRENUTA PETICIJA PROTIV KONCERTA DINA MERLINA: Traži se HITNA ZABRANA

Foto: ATA Images, PIxabay

Kako je najavljeno, Dino Merlin pevaće pred beogradskom publikom u novembru, i to četiri noći zaredom zbog velikog interesovanja. Koncerti su naišli na veliki odjek publike, ali i na ništa manje negodovanje, te se na internetu pojavila i peticija kojom se bosanskom muzičaru traži zabrana ulaska u Srbiju.

Naime, kako se može videti na jednom od najpoznatijih sajtova za peticije, dostupna je Merlinova fotografija sa natpisom "nepoželjan", kao i njegove izjave koje navodno šire govor mržnje, a koje nikada nisu potvrđene.

Republika

Foto: ATAImages

Dino Merlin koncert 2023

Od 27. jula do objavljivanja teksta potpisalo 23.400 ljudi, a za sada se niko iz organizacije nije oglašavao šta su im planovi nakon što se peticija završi.

Podsećanja radi, Dino Merlin je 2011. imao jasan spisak zabranjenih predmeta sa kojima nije bilo dozvoljeno ući u beogradsku Arenu. Između ostalog, zabranio je srpsku zastavu usred Beograda.

Republika

Foto: ATAImages

Dino Merlin koncert

Bosanski pevač, kog je i ranije pratio glas da ima antisrpske stavove, poslao je tada svim medijima saopštenje u kojem piše da na njegove koncerte u Areni 24. i 25. oktobra 2011. ne smeju da se unose državne zastave. U saopštenju koje je novinarima poslao PR tim Dina Merlina taksativno je pobrojano šta sve ne sme da se unosi u dvoranu:

Na koncert ne nosite transparente, zastave, upaljače, šminku, parfeme, kišobrane, kovani novac, te hranu i tečnost. Sve to neće biti moguće uneti u dvoranu usled detaljne kontrole obezbeđenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (11)

Loading
Cornimont

03.08.2023 15:47

Nek peva u svojoj avliji!!! ... Šta odjednom su mu Srbi dobri....!? I sa njim, kao sa onim "bubajalama".... Sikter!!!

Kizo

03.08.2023 18:54

Marš iz Srbije!!!

Neko

03.08.2023 19:20

Zabrani ti ga.

Ratko

03.08.2023 21:32

Zabraniti baliju pod hitno