SRPSKI REPER UDARIO DEVOJKU PATIKOM U GLAVU: Skandal na nastupu, jeziv snimak kruži mrežama! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

01.08.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene sa nastupa popularnog repera na zgrozile javnost!

SRPSKI REPER UDARIO DEVOJKU PATIKOM U GLAVU: Skandal na nastupu, jeziv snimak kruži mrežama! (VIDEO)

Foto: printscreen/tiktok

Popularni reperi Dragomir Despić i Luka Bijelović, poznatiji u javnosti kao Desingerica i Pljugica, održali su nedavno nastup na Crnogrorskom primorju, a ubrzo se po internetu proširio skandalonzni snimak, na kom muzičar nepoznatu devojku iz publike udara patikom po glavi.

Naime, Desigerica je u jednom trenutku nastupa dao mikrofon obožavateljki iz publike koja je pevala uz muziku, da bi reper zatim izuo svoju patiku i sa njom je mlatnuo po glavi i licu.

Snimak je za kratko vreme postao viralatan na socijalnoj platofrmi TikTok, a korisnici su zabezeknuto komentarisali šokantnu scenu. "Može li gore od ovoga", "Da li je ovo normalno, bre, dokle više ovakvi da nas reklamiraju u svetu", "Sklonite više ove budale, ko ih sluša uopšte", samo su neka od mišljenja javnosti.

Podsećanja radi, ovo nije jedini incident koji se desio na nekom njihovom nastupu. Muzički duo je od ranije poznat kako neretko priredi skandale na sceni, a nedavno su se našli u centru medijske pažnje kada su na jednom muzičkom festivalu u Beogradu simulirali odnose na bini i korišćenje narkotika, a zatim i pokazivali srednji prst i polivali se pivom po golom telu.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Desingerica

Dragomir Despić je, inače, nedavno doživeo saobraćajnu nezgodu, kada je zajedno sa svojom devojkom sleteo sa puta i tako potpuno uništio auto, te zadobio prelom grudne kosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Перагеније

01.08.2023 11:44

Она тражи патку, а он је патиком...