MINA KOSTIĆ SE SKINULA, POKAZALA SILIKONE, A TELO KAO PRAĆKA: Pevačica HIT snimkom pokazala sve, a tek OVAJ detalj da vidite! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić još jednom dokazala zbog čega nosi epitet ,,Džepne Venere".

MINA KOSTIĆ SE SKINULA, POKAZALA SILIKONE, A TELO KAO PRAĆKA: Pevačica HIT snimkom pokazala sve, a tek OVAJ detalj da vidite! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Mina Kostić jedna je od najpoželjnijih dama na našem estradnom nebu, a uvek je nosila epitet ,,Džepne Venere". Ona ima 48 godina, a njeno telo izgleda kao kod dvadesetogodišnjakinje.

Foto: Nikola Mutić

Mina Kostić i Nikola

 

Mina, naime, vrele letnje dane provodi na bazenu sa prijateljima, a jedan snimak dok je pevala svoju pesmu "Stariji čovek" oduševio je korisnike društvenih mreža.

Osim zbog vokalnih sposobnosti, mnogi su pevačicu pohvalili i zbog nestvarno dobrog izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Pevačica je pozirala u crnom bikiniju koji je dodatno isticao njenu vitku liniju, ali i bujne grudi.

- "Kakva bomba", "ne mogu da verujem da je ova žena u petoj deceniji, svaka čast", "prezgodna, kao avion" - su samo neki od komentara.

 

Inače, Mina uživa u ljubavi sa 15 godina mlađim dečkom Nikolom. Iako iza sebe ima propalu vezu sa ocem svoje ćerke Igorom Iksom, Mina Kostić i dalje veruje u ljubav, a sa petnaest godina mlađim izbranikom Nikolom spremna je čak i da stane na "ludi kamen".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading