VELJKO BOKSOVAO UZ NARODNJAKE: Udarao se po grudima, pa bacao EVRE na OVU pesmu, svi detalji GALA proslave Ražnatovića! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.04.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović slavio do zore rođenje sina Krstana.

VELJKO BOKSOVAO UZ NARODNJAKE: Udarao se po grudima, pa bacao EVRE na OVU pesmu, svi detalji GALA proslave Ražnatovića! (VIDEO)

Foto: ST/D. Kadić, Printscreen/Instagram

Veljko Ražnatović juče je po drugi put postao otac, a njegova supruga Bogdana na svet je donela dečaka Krstana. Ovim povodom je porodica Ražnatović napravila gala proslavu u vili na Dedinju gde se okupio veliki broj poznatih ličnosti, koji su zajedno sa srećnom porodicom slavili sve do jutra.

Foto: ST/D. Kadić

Veljko Ražnatović postao otac po drugi put

Za atmosferu su bili zaduženi Joca Stefanović i Aleksandra Bursać. Veljko je bio najveseliji, bezbroj majica je pocepano, a pesma koja ga je posebno pogodila je ''Rađaj sinove'' zbog čega je počeo da se udara po grudima i simulira boks, a onda ''okitio'' Stefanovića evrima,

Foto: Insagram.com

Joca Stefanović pevao je na proslavi kod Ražnatovića

U jednom trenutku su se pojavili i trubači koje je Ražnatović kitio novčanicama, a onda i vatromet koji je raspametio sve goste.

- Osećam se super, nikad bolje! Non-stop se čujem sa Bogdanom, jeste! Na koga liči mali? Zna se, ljudi, nemojte me pitati svašta (smeh) Već sam pijan! Ima i da se zapeva, hoću, hvala vam najlepše - rekao je Veljko ispred svoje kuće.

Foto: printscreen/instagram

Veljko Ražnatović

Inače, Anastasija Ražnatović nije mogla da bude na proslavi jer trenutno boravi u Španiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading