SNEŽANA ĐURIŠIĆ PRVI PUT O SMRTI SUPRUGA: Pevačica kroz drhtav glas otkrila nakon koliko godina je ušla u vezu sa ginekologom!

Autor:

Zabava

10.12.2022

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić otkrila je nakon koliko godina je posle smrti supruga, stupila u romansu sa Vanjom Miloševićem.

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PRVI PUT O SMRTI SUPRUGA: Pevačica kroz drhtav glas otkrila nakon koliko godina je ušla u vezu sa ginekologom!

Foto: Republika

Legendarna pevačica Snežana Đurišić već godinama uživa u skladnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem.

Ona je u današnjem izdanju emisije "Magazin In" otkrila da kada joj je preminuo suprug nije ni mogla da zamisli drugog muškarca pored sebe, ali se ubrzo sve promenilo.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Snežana Đurišić

 

- Ja sam ostala bez supruga, tako se dogodilo, posle neke tri godine, četiri počela sam da razmišljam kako bi trebalo da izgleda čovek sa kojim bih ja eventuarlno mogla da živim i nisam imala odgovor na to pitanje, onda sam rekla, Bože moj, tu sam, ako se desi hvala, ako se ne desi, opet hvala. I desilo se. To je drugačija ljubav od one koje sam imala, vrlo me ispunjava i drži, hvala Bogu i hvala Vanji. Uvek će biti ljudi koji će da kažu, ona je matora za to, ili je premlada za ono, živi za ono, ima unuke. Ma imam sebe i svoj život, a moja deca da su živa i zdrava - rekla je Snežana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading