EMINA JAHOVIĆ DUBOKO POGOĐENA ZBOG TRAGEDIJE U ISTANBULU: Pevačica se oglasila nakon terorističkog napada, evo šta je rekla (FOTO)

Autor:

Zabava

14.11.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović poverila se prijatejima i kratko oglasila na Instagramu

EMINA JAHOVIĆ DUBOKO POGOĐENA ZBOG TRAGEDIJE U ISTANBULU: Pevačica se oglasila nakon terorističkog napada, evo šta je rekla (FOTO)

Foto: ATA Images

Na poznatom šetalištu Istiklal u Istanbulu juče se dogodio stravičan teroristički napad, kada je ubijeno najmanje šest, a ranjena 81 osoba. Tim povodom oglasila se i pevačica Emina Jahović, koja se poverila prijateljima.

Naime, pevačica, koja živi u Istanbulu, duboko je potresena tragedijom koja je pogodila ovaj grad i celokupan turski narod.

Republika

Foto: ATA Images

Emina Jahović

- Emina Jahović je u razgovoru sa prijateljima komentarisala strašan teroristički napad koji se juče dogodio u centru Istanbula. Kaže da je duboko pogođena strašnom tragedijom i da se saoseća sa porodicama nastradalih i da se nada da se ovakav zločin više nikada neće dogoditi. Zabrinuta je zbog čitave situacije - rekao je za Telegraf izvor blizak pevačici.

Jahovićeva je takođe poslala i poruku podrške na svom Instagramu.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Taksim

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading